Bezorgers Utrecht en Leiden

Als bezorger ben je het gezicht en visitekaartje van onze Dapp Delivery. Je bent verantwoordelijk voor het  bezorgen van onze frieten en andere producten, de communicatie met de klant en de uitstraling van Dapp in de stad. Je werkt samen met enthousiaste, jonge collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de frieten goed aankomen bij onze klanten.

Werkzaamheden

Jij bent lekker sportief en vrolijk aan de deur. Je bindt met vaste klanten en verschijnt verzorgd aan de deur. Je werkt samen met collega’s , helpt in de winkel en ondersteunt waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat we de beste Frieten in Utrecht en Leiden snel bezorgen.

Profiel

Je bent een energiek en enthousiast persoon die om kan gaan met flexibele werkzaamheden. Je bezorgt op een veilige en representatieve manier. Je bent begaan met anderen en kan goed omgaan met klanten aan de deur. In je werk ben je gestructureerd en nauwkeurig. Vanzelfsprekend ben je een groot frietliefhebber!

Onze Frietkoeriers in Leiden

Frietkoeriers

Friet bezorgen in Utrecht

Thuisbezorgd

Functie-eisen
  • Je staat achter de gedachte van Dapp en kan dit uitdragen naar de mensen om je heen.
  • Je kunt de begrippen biologisch, duurzaam en ambachtelijk uitleggen.
  • Je houdt van doorwerken en bent stressbestendig.
  • Je snapt wat onze bezorging inhoudt en van je vraagt.
  • Ervaring hebben in het bezorgen is een pré.
  • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal één dag in het weekend.
  • Je bent woonachtig in de omgeving Utrecht/ Leiden.
Vergoeding

Je krijgt betaald volgens de richtlijnen van de horeca-CAO. Uiteraard is het één en ander afhankelijk van je ervaring maar vooral van het resultaat., door onder andere fooi.

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV met foto naar info@frietwinkel.nl