Bezorgers Utrecht en Leiden

Als bezorger ben je onderdeel van ons gezellige team. Je bent het gezicht en visitekaartje van onze Dapp Delivery. Je bent verantwoordelijk voor het  bezorgen van onze frieten en andere producten, de communicatie met de klant en de uitstraling van Dapp in de stad. Je werkt samen met enthousiaste, jonge collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de frieten goed aankomen bij onze klanten.

Werkzaamheden

Jij bent lekker sportief en vrolijk. Je bindt met vaste klanten en verschijnt verzorgd aan de deur. Je werkt samen met collega’s , helpt ook in de winkel en ondersteunt waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat we de beste Frieten in Utrecht en Leiden snel bezorgen.

Functie-eisen
  • Je houdt van doorwerken en bent stressbestendig.
  • Je snapt wat onze bezorging inhoudt en van je vraagt. 
  • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar..
Profiel

Je bent een energiek en enthousiast persoon die om kan gaan met flexibele werkzaamheden. Je bezorgt op een veilige en representatieve manier. Je bent begaan met anderen en kan goed omgaan met klanten aan de deur. In je werk ben je gestructureerd en nauwkeurig. Natuurlijk ben je een groot frietliefhebber!

Onze Frietkoeriers in Leiden

Frietkoeriers

Friet bezorgen in Utrecht

Thuisbezorgd

Vergoeding

Je krijgt betaald boven de richtlijnen van de horeca-CAO. De fooi aan de deur mag je direct houden en de fooi die via online binnenkomt verdelen we maandelijks naar gewerkte uren.

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV met foto naar info@frietwinkel.nl 

Wil je precies weten hoeveel je bij ons verdiend? Vul dan je gegevens in en we sturen je onze actuele loontabel.

Wat kan ik verdienen?