Bezorging van warme friet in Utrecht

In 2020 is Dapp begonnen met een eigen bezorgservice naast het bezorgen via UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd. Zo hebben wij meer controle over hoe jullie Dapp ervaren en hoe wij onze frietjes bij jullie aan de deur bezorgen. Tijdens de bezorging staan jullie centraal, daarom hebben wij ervoor gekozen om een nieuw systeem te introduceren, namelijk CookTek.

 

Eigen bezorgservice
Als je in de omgeving van Utrecht woont heb je onze elektrische fietsen misschien weleens zien rijden. Het beginnen van een eigen bezorgservice was een belangrijke stap in de service van Dapp. Wij kunnen nu zelf de snelheid en vriendelijkheid van de bezorgers en de kwaliteit van het eten overzien. Daarnaast wordt de bezorging alleen op de elektrische fietsen uitgevoerd.

 

Warme friet
Om de bezorgservice nog verder te verbeteren maken we nu ook gebruik van CookTek. Het CookTek systeem zorgt ervoor dat wij jouw eten warm kunnen houden tot aan de deur. Een innovatief nieuw systeem, en super handig. Het grote verschil met bezorgservices als Thuisbezorgd en UberEats is dat er geen kans bestaat dat jij koude frietjes zult eten! CookTek bestaat uit een thermische tas met een metalen schijf. Als deze tas op de lader wordt gezet vindt er inductie plaats. Hierdoor blijft de tas tot wel 30 minuten lang warm op 70 graden tijdens de bezorging. Door het gebruik van dit systeem blijft de friet op de juiste temperatuur en van dezelfde kwaliteit als toen het bereid werd.

 

Bestellen
Bij onze eigen bezorgservice is kwaliteit erg belangrijk en daarom willen wij het eten zo goed mogelijk bij jullie aan de deur krijgen. Wil jij ook warme friet bezorgd hebben? Bestel dan via www.utrecht.frietwinkel.nl voor omgeving Utrecht.

Lees hier meer informatie over onze producten.