Friet bestellen en tegelijk arbeiders in Qatar steunen!

In de WK-periode komt Dapp in actie; het compenseren van arbeiders in Qatar. Bij Dapp friet bestellen en met de fooi de arbeiders steunen. Zo gaan we het doen.

Ons doel; arbeiders in Qatar compenseren

Amnesty international is een actie en petitie gestart; Pay up Qatar en FIFA! Qatar, liet schitterende stadions, hotels en andere faciliteiten bouwen. Maar de arbeidsmigranten die het WK mogelijk maakten, betaalden daarvoor een hoge prijs. Ze moesten namelijk zeven dagen per week in de zinderende hitte werken en kregen vaak te laat of helemaal niet betaald. Families van 5500+ (!) overleden arbeiders verloren hun geliefden en blijven achter zonder kostwinner. Dapp steunt de petitie en actie, jij ook? Bestel je bio friet nu.

Een actie vanuit het team

Deze actie is ontstaan in overleg met het gehele team van Dapp Frietwinkel Utrecht. We hebben overlegt wat de beste manier is om deze actie op te zetten; waardoor het volgende is besloten. Per bestelde bio friet (online én offline) kun jij als klant fooi geven. Aan het eind van het WK bekijken wij hoeveel fooi er in de WK periode is gegeven en dit bedrag doneren wij vervolgens aan de actie van Amnesty. Zo laat het gehele team van Dapp zien waar onze prioriteiten liggen.

Friet bestellen en fooi geven bij Dapp

friet bestellen bij DappMomenteel heeft Dapp twee Frietwinkels; één in Leiden en één in Utrecht. Echter geldt deze actie alleen voor de Frietwinkel Utrecht. Zoals al eerder vermeld zowel offline in de Frietwinkel op de Vinkenburgstraat als online via onze website utrecht.frietwinkel.nl, kun jij onze verse bio friet bestellen en ook fooi geven. In de winkel staat er een prachtig fooi potje en op de website staat er bij de bestelgegevens een kopje ‘fooi’. Gemiddeld ontvingen wij 200 euro fooi per maand, daarentegen hopen wij na de finale op 18 dec 2022, om 400 euro te kunnen doneren aan Amnesty! Anders gezegd; help de arbeiders en bestel bio friet bij Dapp.