De herfst is in volle gang, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van heerlijke (seizoens)smaken. Bij Dapp Frietwinkel in Utrecht, begrijpen we de betovering van de herfst en hebben we iets speciaals voor jou. Onze “Bio Friet Specials” zijn nu beschikbaar tijdens jouw herfstvakantie en bieden een smaakvolle manier om deze tijd van het jaar te vieren. De Specials zijn geldig t/m 31 oktober.

Bio Friet Special 1 tijdens jouw Herfstvakantie: Herfstige FrietCombi’s

Onze “Herfstige Frietcombi’s” zijn gecreëerd om de essentie van de herfst te vangen. Of je nu een liefhebber bent van sappig jackfruit rendang of smaakvol bio stoofvlees, we hebben iets voor iedereen. De herfstige frietcombi’s zijn vanaf €10 beschikbaar, dus je kunt je smaakavontuur aanpassen aan je budget.

Bio Friet Special 2 tijdens jouw Herfstvakantie: Lokale Lekkernijen Deal

Voor degenen die graag lokale smaken ontdekken, hebben we onze “Lokale Lekkernijen Deal.” Voeg minimaal één Utrechtse snack toe aan je biologische verse friet vanaf €7. Dit is een geweldige kans om lokale producenten te ondersteunen en de smaken van Utrecht te proeven. Maar wacht niet te lang, deze aanbiedingen zijn geldig tot 31 oktober.

Bio Friet Special 3 tijdens jouw Herfstvakantie: Duurzaam Dapp Duo

Bij Dapp Frietwinkel, hebben we een duurzaamheidsmissie. Onze “Duurzame Dapp Duo” is de perfecte keuze voor degenen die samen duurzaam willen genieten van een heerlijke maaltijd met een vriend of familielid tijdens de herfstvakantie. Deze deal bevat twee biologische verse frietjes, twee biologische snacks, twee biologische sauzen en twee biologische drankjes, en begint vanaf €20.50.

Alle drie de bio friet specials zijn alleen geldig tijdens jouw herfstvakantie; t/m 31 oktober. Bestel ze nu!

Sparen en Besparen met Ons Loyaliteitsprogramma

We hebben ons spaarkaart aangepast voor de herfstvakantie. Bestel 3 keer boven €10, waarbij de derde bestelling vóór 1 november moet worden geplaatst, en je ontvangt 25% korting op je vierde bestelling. Een geweldige manier om te besparen terwijl je van onze herfstspecials geniet. Op zich, drie keer bestellen binnen 15 dagen, dat is toch geen moeite voor een echte friet-liefhebber;)? Je kunt alle drie de bio friet specials uit proberen binnen jouw herfstvakantie.

Geef Jouw Input en Win

Bij Dapp Frietwinkel willen we jouw mening horen. Doe mee aan ons (anonieme) klantonderzoek over ons menu en onze uitstraling. De beste suggesties maken kans om beloond te worden met 3 x €10 vouchers voor ons bezorgplatform. Jouw feedback is waardevol voor ons! Deel je mening hier, het kan volledig anoniem.

Bij Dapp Frietwinkel willen we jouw herfstvakantie nog specialer maken. Bestel nu via utrecht.frietwinkel.nl en geniet van onze heerlijke Bio Friet Specials en andere herfstige aanbiedingen. Laat de smaken van de herfst jouw maaltijden opvrolijken. Voor meer informatie over onze producten, klik hier.

Geniet van de herfst en van onze speciale aanbiedingen bij Dapp Frietwinkel. Proef de herfst op je bord!