Nieuwe biologische frisdrank bij je friet

Bij Dapp Frietwinkel in Utrecht en Leiden hebben we een nieuwe biologische frisdrank. Deze nieuwe frisdrankjes zijn een toevoeging aan de smaakbeleving in onze Frietwinkel. De bio frisdranken komen van het Duitse merk Brand Garage in de smaken Cola, Gember, Sinaasappel en Citroen. Daarnaast voegen we het Nederlandse Soul Water en het Nederlandse Schulp toe. Waarmee we voorzien in water en appelsap.

Biologische frisdrank thuisbezorgd

Bekijk het overzicht van biologische frisdrank in Utrecht en bestel voor thuis of bestel ze in Leiden. Sinds 21 december 2020 zijn we gestart met onze eigen bezorgservice. We bieden de biologische frisdrank dus ook online aan. Daarnaast serveren we drankjes in de Frietwinkel Utrecht en franchise Frietwinkel Leiden. Zodat de klanten thuis kunnen genieten van onze friet, snacks en drankjes, maar wel thuisbezorgd krijgen met de snelheid en service die de klanten van Dapp kunnen verwachten. Onlangs hebben we de nieuwe biologische frisdrank toegevoegd aan ons bezorgmenu op: utrecht.frietwinkel.nl of leiden.frietwinkel.nl. Bestel ze nu!

Vestiging in Utrecht, Franchise vestiging Leiden en de Frietfiets

We zijn binnen heel Dapp overgestapt op de nieuwe drankjes van Brand Garage, Soul Water en Schulp. In het bijzonder voor de Frietwinkel in Utrecht, franchise Frietwinkel Leiden maar ook de Frietfiets. Online én offline. Zo bieden we overal binnen Dapp dezelfde kwaliteit producten aan, die wij vinden passen bij onze verse friet en specialiteiten.

Nieuwe biologische frisdranken

Deze nieuwe bio dranken zijn een weloverwogen keuze. Het Duitse Brand Garage maakt bij de productie altijd gebruik van biologisch fruit van de beste kwaliteit. Brand Garage gebruikt geen toevoegingen. Zoals dat helemaal past bij de verse bio friet van Dapp. Zo heeft Soul Water haar eigen missie; mineraalwater van hoge kwaliteit en het gebruik volledig recyclebare verpakkingen om de laagst mogelijke CO2-voetafdruk achter te laten. Kortom nog een missie die past bij de visie van Dapp. Mooie biologische producten verdienen namelijk ook een fantastisch uiterlijk. Als laatst voegen we een heerlijke bio appelsap van Schulp aan ons assortiment toe. Met trots bieden we ons nieuwe drankassortiment aan!

Niet standaard biologische frisdrank

In vergelijking met diverse snackbars die de gebruikelijke merken op de kaart hebben staan waaronder coca cola maken wij in tegenstelling tot hen gebruik van de biologische cola van Cola mama. Een ander voorbeeld hiervan is Mama Orange.

Ga voor meer info naar: frietwinkel.nl/onze-producten of stuur ons een mail naar info@frietwinkel.nl