Biologische Mayonaise & Mosterd bij Odin!

Dapp Mayonaise en Dapp Mosterd zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de biologische supermarktketen Odin, de Odin-groothandel en de Odin-bezorgservice!
Dapp on tour bij de mayonaise-producent
Bij Dapp vinden we dat uitzonderlijk goede friet ook een echt goede biologische mayonaise verdient. Niet te zuur, niet te zout en ook zeker niet te zoet, precies goed. En vooral precies goed bij friet. Naast super lekkere mayonaise  hebben we biologische mosterd gemaakt, eentje die goed blijft kleven aan een bitterbal en kroket.

Prijs biologische sauzen bij Odin

De potjes van Dapp zijn verkrijgbaar bij de Odin vestigingen, groothandel en de bezorgservice. De 280 ml pot mayonaise kost €3,39 en als je lid bent van de Odin, €2,85. De 280 ml pot mosterd is verkrijgbaar voor €2,95 en de ledenprijs is €2,49.

Dapp biologische mayonaise & mosterd in het Odin-schap
Dapp Frietfiets actie voor de Odin

Frietfiets-actie voor de deur

Om de introductie van onze mayonaise te vieren en de klanten van Odin kennis te laten maken met Dapp, gaan we het hele land door met de Frietfiets. Bij aankoop van een potje biologische mayonaise of mosterd van Dapp, krijg je een gratis frietje met onze mayonaise voor de Odin-vestiging.

Aankomende evenementen

De aankomende tijd gaat de Frietfiets nog veel kilometers tegemoet, zien we jou bij een van de Odin-vestigingen? Op Odin.nl kun je ze allemaal vinden! 

23 december Amersfoort – 24 december Voorschoten

6 januari Alkmaar – 14 januari Nijmegen

Dapp Frietfiets actie voor de Odin

Waar het allemaal begon

Al in 2011 schreef onze oprichter Roderick in zijn plan dat het hem gaaf leek een eigen biologische mayonaise te maken die perfect past bij Dapp-frieten.

In de jaren die volgden passeerden er heel wat bezoeken aan sausfabrieken, proefsessies en home made mengsels. Op zoek naar een mayonaise passend bij onze bio-friet; friszuur, niet te zoet en biologisch. Na een hoop proeven en beoordelen door ons lieten we maar liefst 1.000 frietliefhebbers proeven in onze Frietwinkels, zij maakten samen in een blinde test de uiteindelijke keuze tussen twee door ons gemaakte mayonaises.

Vervolgens zochten we daar een fijne pot bij om uit te kunnen lepelen, eentje waar je ook echt alles uit kunt scheppen en een etiket in Dapp-stijl met ons verhaal. Friet met mayonaise eten werd een feest! 

110 ml pot Dapp Biologische Mayonaise

Overal potjes in Utrecht & Leiden

We begonnen met 500 potjes handgemaakt en gevuld voor de Frietwinkels, maar al snel gingen we naar de speciaalzaken, bio-supermarktjes en delicatessenwinkels. Zo konden onze liefhebbers ook thuis genieten van onze sauzen. Het was het begin van vele potten saus!