Ruimte huren: Frietwinkel Café

Ruimte huren in het centrum

Wilt u een ruimte huren op loopafstand van Den Haag Centraal? Het Frietwinkel Café is de perfecte optie. Deze ruimte grenst aan de Dapp Frietwinkel in het centrum van Den haag. Deze ruimte is net als de winkel voorzien van stijlvol interieur en werken van jonge kunstenaars uit Den Haag. De Dapp Frietwinkel is een duurzame, vernieuwende onderneming en ademt een creatieve, gezellige sfeer. U kunt deze ruimte huren voor brainstormsessies, borrels en vergaderingen. Deze unieke locatie bevindt zich op 1 minuut lopen van een parkeergarage en 5 minuten lopen van Den Haag Centraal. De te huren ruimte is geschikt tot 20 personen.

De Ruimte huren voor een borrel

U kunt de ruimte huren voor feestelijke aangelegenheden zoals kinderfeestjes, verjaardagen, slagingsfeestjes of afscheidsborrels. Op verzoek kunnen wij het Frietwinkel Café voorzien van leuke passende aankleding. Uiteraard kunnen we heerlijke biologische hapjes en drankjes uitserveren. Naast onze prijswinnende bio-frieten kunt u bijvoorbeeld genieten van biologsiche bitterballen, kroketten of heerlijke biologische drankjes naar keuze. Hier vindt u het complete assortiment

De ruimte huren voor presentaties of brainstormsessies

Bent u op zoek naar een vernieuwende, verfrissende ruimte in Den Haag? Het Frietwinkel Café biedt ruimte voor creativiteit. Dapp is namelijk een jonge onderneming die creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. In de stijlvolle, inventieve sfeer van het Frietwinkel Café krijgen uw vernieuwende ideeën alle ruimte. Wilt u deze ruimte huren voor een presentatie? Dan kunnen we deze voorzien van presentatieset, smartscreen, whiteboard en wifi.

Meer informatie over het frietwinkel café of wilt u deze ruimte huren? denhaag@frietwinkel.nl of 085-27 380 02.

 

 


© 2017 Dapp Frietwinkel heerlijke verse biologische frieten. Zakelijke informatie via dapp