Workshop friet
Tijdens de workshop friet in Utrecht leer je alles over aardappelen, hoe wij ze selecteren, de twee manieren (double en/ of triple) frituren en het verschil, het ontstaan van friet en verschillende aardappelrassen.
De workshop geeft antwoorden op vragen zoals: Moet je aardappelen nu eigenlijk koken voordat je gaat frituren? Moet je ze blancheren, zouten? Wat is het effect van azijn? Aan de hand van de praktijk zoeken we dat samen uit tijdens de workshop.
Ben jij of ken jij de echte friet fan die heel graag een keer professioneel friet wil bakken? Ben je geïnteresseerd in de verschillende technieken? Hoe maak je nou een bijzonder lekker frietje? Dan is deze friet cursus echt wat jou!
Verschillende frituurtechnieken, de herkomst van friet.
Verschillende aardappelrassen, herkennen.
Smaak en soort van olie.
Ben je geïnteresseerd?
De volgende cursusdata zijn beschikbaar:
Omdat we werken met kleine cursusgroepen bij de workshop zitten de dagen snel vol. Wees er daarom snel bij.
Donderdag 10 maart 09.00 – 11.00 uur, Dapp Frietwinkel Utrecht
Donderdag 10 april 18.00 uur – 20.00 uur Dapp Frietfiets, Nieuwegein
Donderdag 10 april 18.00 uur – 20.00 uur Dapp Frietfiets, Nieuwegein
Donderdag 22 mei 09.00 – 11.00 uur, Dapp Frietwinkel Utrecht
Geef je op via het formulier hier naast of stuur ons een email op info@frietwinkel.nl
Kosten
De kosten zijn 55 euro inclusief btw per deelnemer. Er zijn maximaal 8 deelnemers.

Neem contact op!