Breda

In juni 2016 is de eerste biologische Dapp Frietwinkel in Breda geopend. De Frietwinkel is gevestigd in de Korte Brugstraat 1, vlakbij de Grote Markt. In de winkel, kun je naast de prijswinnende (AD 2015), biologische friet ook genieten van diverse biologische snacks, sauzen en drankjes. Iedere Frietwinkel kent zijn eigen specialiteiten.

In Breda wordt van biologische ingrediënten zelf stoofvlees, gehaktbal en appelmoes gemaakt.

De gehaktbal is een samenwerking met Onze Bio Slager uit Breda. Daarnaast hebben we in Breda een bijzonder desem broodje van Echt Brood uit de Boschstraat in Breda.

 

Dapp Frietwinkel

Elke dag verse producten

Onze kas

Gregor – Dapp Frietwinkel Breda

Na zijn studie Sport, Economie en Communicatie heeft Gregor een zeer brede ervaring opgedaan als consultant in de pensioen en verzekeringsbranche. Door zijn drive om als ondernemer aan de slag te gaan en zijn passie voor lekker eten en drinken, was 2015 het moment voor een switch in zijn carrière.

De gedrevenheid, het enthousiasme, maar vooral de lekkere biologische frieten waren in juni 2015 reden voor Gregor om een Dapper avontuur aan te gaan. Gregor is zowel de eerste franchisenemer als trotse eigenaar van de “Eerste biologische frietwinkel in Breda”. Vanuit zijn drive heeft hij een gezonde ambitie: “Een dag geshopt in Breda is pas compleet met een frietje van de Frietwinkel.”

Agenda

Openingstijden

De openingstijden worden opgehaald...

Adres

Korte Brugstraat 1
4811 ZA Breda
Tel : 0622971532
breda@frietwinkel.nl

Blijf op de hoogte

Dapp Frietwinkel Breda

Korte Brugstraat 1
4811 ZA Breda
06 10108556
info@frietwinkel.n