Masterclass friet

Tijdens de masterclass friet in Utrecht leer je alles over aardappelen selecteren, frieten bakken, frituren, het ontstaan van friet en verschillende aardappelrassen.

Ben jij of ken jij de echte friet fan die heel graag een keer professioneel friet wil bakken? Ben je geïnteresseerd in de verschillende technieken? Hoe maak je nou een bijzonder lekker frietje? Dan is deze friet cursus echt wat jou!

  • Verschillende frituurtechnieken, de herkomst van friet.
  • Verschillende aardappelrassen, herkennen.
  • Smaak en soort van olie.
  • Toppings, mayonaise, tempura, zoete aardappel friet.

De volgende cursusdata zijn beschikbaar:

Omdat we werken met kleine cursusgroepen bij de workshop zitten de dagen snel vol. Wees er daarom snel bij.

Woensdag 29 november 2023 start om 18.30 uur – Nieuwegein.
Zaterdag 6 januari start om 09.00 uur – Utrecht.
Woensdag 17 januari start om 18.30 uur – Nieuwegein
Zondag 21 januari start om 15.00 – Nieuwegein

Kijk op de Workshops pagina voor meer data of mail ons via info@frietwinkel.nl om als eerste de nieuwe data te ontvangen in je mailbox.

Kosten

De kosten zijn 55 euro per deelnemer. Er zijn maximaal 8 deelnemers.

Verse friet maken!

De Trainer

De training wordt verzorgd door één van onze ondernemers of teamleiders. Zij bezitten veel praktische kennis. Tijdens de workshop zullen we ook kort stilstaan bij de theorie over aardappelen, friet en de geschiedenis van friet. En gedurende de hele workshop zijn we aan het frituren.

De Friet workshop bij Dapp.

De friet workshops & trainingen worden gegeven bij Dapp Frietwinkel in de Vinkenburgstraat 10 in Utrecht en bij Hoofdkantoor Dapp aan de Ravenswade 212 in Nieuwegein.

Voor Utrecht:
Het is 8 minuten lopen vanaf Utrecht centraal, we raden dan ook sterk aan om met het Ov te komen. Parkeren kan bij Qpark La Vie Utrecht centrum.

Voor Nieuwegein:
Met het OV kom je via P+R Westraven. Het is vervolgens 8 minuten lopen. Je kunt ook met de auto, het is gratis parkeren, voor de deur.

De workshop wordt geven met maximaal 8 deelnemers. Er is dus voor iedereen genoeg aandacht en de ruimte om vragen te stellen. Friet eten en een drankje zijn inbegrepen.