Friet thuisbezorgd van Dapp Frietwinkel is genomineerd!

friet thuisbezorgd frietwinkelDapp Frietwinkel is genomineerd als Gamechanger met onze friet op de Thuisbezorgd awards.            Help je ons mee deze award voor onze thuisbezorgde friet te winnen? Ga naar de Gamechanger Award en stem op Dapp!

Dapp als Gamechanger; Verse bio friet (en meer) thuisbezorgd

Voor de restaurants die een revolutie hebben veroorzaakt in de maaltijdbezorging. De Gamechanger-prijs wordt uitgereikt aan restaurants die iets nieuws durven te doen in hun keuken, hun unieke karakter bewijzen en zich daarmee onderscheiden van de rest.

Als eerste natuurlijk ons vegan menu en de vega actie dagen. Wij onderscheiden ons van een snackbar, die overvol ligt met snacks op basis van vlees. Denk aan onze geitenkaaskroket, kaaskroket en of de vegan kroket op basis van soja en lupine. Als we al vlees gebruiken zoals in het stoofvlees, echt de perfecte thuisbezorgd maaltijd met friet. Dan is het vlees biologisch beter leven drie sterren. Voor meer informatie over onze producten: www.frietwinkel.nl/onze-producten

Naast onze producten onderscheiden wij onszelf van een snackbar door het duurzame en feestelijke aspect van Dapp. Zo recyclen wij bijvoorbeeld onze oude olie tot bio diesel. En of het nou een kassamedewerker, een frietenbakker of een bezorger is, wij bij Dapp nemen de tijd voor onze klanten. Een (thuisbezorgd) frietje bij Dapp is veel meer dan een simpel frietje.

Wat doet Dapp anders dan anderen!?

Verpakking met gaatjes, uniek en speciaal voor ons er op gemaakt dat de porties of ze nu in een puntzak gaan of in een doosje evenveel wegen. De liefde voor de friet. Bereiding (on the spot), wij houden je friet niet warm tot de bezorger er is, maar bakken deze af precies op het moment. Dus zonder coating of toevoegingen. Dat is extra lastig, maar wel extra lekker. Iets wat Dapp typeert, geen uitdaging uit de weg gaan, maar streven naar innovatie en het beste voor de klant; warme verse bio friet thuisbezorgd krijgen. Een karaktereigenschap en doel die iedereen bij Dapp nastreeft.

Duurzaam vervoert op de fiets, maar toch verwarmt

Met het Thermacube systeem van Cooktek bieden wij ongeëvenaarde prestaties in het behouden van de temperatuur en het controleren van de luchtvochtigheid. Uiteraard heeft Dapp gekozen om uw friet duurzaam te bezorgen; op de fiets. Deze warmhoudtas zorgt ervoor dat wij de friet voor minimaal 10 minuten warm kunnen houden op de bezorgfiets naar uw huis! Zo hebben wij ons bezorggebied aangepast op een schaal van maximaal 10 minuten fietsen vanaf de Frietwinkel. Hierdoor verzorgen wij al onze klanten van warme bio friet thuisbezorgd. Bijna net zo lekker als in de Frietwinkel, bestel ze nu; utrecht.frietwinkel.nl