Ons verhaal

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit onze Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht. Wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, ons duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Inmiddels gaan we het hele land door met onze Frietfietsen en serveren we op bedrijfsfeesten, bruiloften, markten, festivals en andere evenementen. Check www.frietfiets.nl voor alle informatie over onze Frietfiets.

Na het succes van Dapp Frietfiets openden we in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht, waar we met veel plezier de lekkerste, verse frieten bakken, gemaakt van biologische aardappelen. Een kroon op ons werk was het winnen van de AD Friettest in 2015. In de jaren daarna hebben we een nieuwe winkel geopend, waardoor de beste biologische frieten tegenwoordig ook in Leiden te proeven zijn. Bekijk De Frietwinkels voor meer informatie over onze Frietwinkels.

Ons karakter

Wij hebben een grote liefde voor de aardappel, waarmee we op ambachtelijke wijze, verse, biologische frieten bakken. De aardappel serveren we in haar pure vorm zonder onnodige toevoegingen. Geteeld met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dat is gezonder voor dieren, planten en voor jou!

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals de vegan kroket, frikandel, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. Check Onze producten voor meer informatie.

Nieuws van Dapp

Dapp’s Aioli recept, hoe lekker is dat!

Ons aioli recept begint met onze Dapp mayonaise. Wat is er nou lekkerder richting de koudere tijden dan uitgebreid eten? Vandaag op het menu: Een vers stokbroodje met Dapp’s Aioli, gemaakt van de lekkerste biologische mayonaise.

Potjes biologische mayonaise, voor de liefhebber

Sinds 2009 bakken wij échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. We begonnen in het klein, met een omgebouwde bakfiets, Dapp Frietfiets. Onze friet is niet compleet zonder onze eigen biologische mayonaise. Nu is deze biologische mayonaise er ook voor de retail.

Dapp bakt friet, Corona of niet

Graag geven we jullie een overzicht van de mooie acties en ontwikkelingen bij Dapp. We gaan door met waar we goed in zijn! De lekkerste frieten bakken voor onze liefhebbers! Na een regen van annuleringen voor de Frietfiets kwam op zondagmiddag het besluit dat we die...