Ons verhaal

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit onze Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht. Wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, ons duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Inmiddels gaan we het hele land door met onze Frietfietsen en serveren we op bedrijfsfeesten, bruiloften, markten, festivals en andere evenementen. Check www.frietfiets.nl voor alle informatie over onze Frietfiets.

Na het succes van Dapp Frietfiets openden we in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht, waar we met veel plezier de lekkerste, verse frieten bakken, gemaakt van biologische aardappelen. Een kroon op ons werk was het winnen van de AD Friettest in 2015. In de jaren daarna hebben we meerdere winkels geopend, waardoor de beste biologische frieten tegenwoordig ook in Breda en Leiden te proeven zijn. Bekijk De Frietwinkels voor meer informatie over onze Frietwinkels.

Ons karakter

Wij hebben een grote liefde voor de aardappel, waarmee we op ambachtelijke wijze, verse, biologische frieten bakken. De aardappel serveren we in haar pure vorm zonder onnodige toevoegingen. Geteeld met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dat is gezonder voor dieren, planten en voor jou!

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals de vegan kroket, frikandel, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. Check Onze producten voor meer informatie.

Nieuws van Dapp

Geschiedenis van friet

De herkomst van friet is onduidelijk. Zowel de Fransen als de Belgen claimen het te hebben uitgevonden. Wij weten één ding zeker. Vers is friet het lekkerste.