Dapp Mayonaise

Wat is een portie verse Dapp frieten zonder een heerlijke biologische mayonaise? Dagelijks is het mogelijk uw favoriete mayonaise in onze winkels te kopen of te bestellen via onze bezorgkanalen. Handig voor bij een grote bestelling. Zo kunt u ook thuis genieten van onze eigen Dapp Mayonaise.

Biologische mayonaise in een potje

Ontstaan vanuit de passie voor friet

Sinds 2009 bakken wij échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. We begonnen in het klein met een omgebouwde bakfiets, de Frietfiets.

Onze friet is niet compleet zonder onze eigen mayonaise. Deze is gemaakt met de passie en ambacht die u van ons gewend bent.
Dapp Mayonaise is liefdevol bereid met biologische ingrediënten, en dat proef je.

Échte mayonaise naar Franse receptuur

Onze échte mayonaise is licht zuur van smaak op basis van Franse receptuur. Verkrijgbaar in potjes van 280 ml voor €2,45 in alle frietwinkels en te bestellen via de volgende bezorgkanalen:

Utrecht: www.frietwinkelutrecht.nl of Deliveroo, Uber Eats, Thuisbezorgd

Leiden:  www.frietwinkelleiden.nl of Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd

 

 

Overal verkrijgbaar in Nederland

Naast dat onze potjes verkrijgbaar zijn in de winkel of bij u thuis bezorgd worden, gaat onze gecertificeerde mayonaise heel Nederland door. Zo is onze mayonaise al verkrijgbaar (samen met onze heerlijke frieten gebakken in onze zonnebloemolie) in restaurant C’est Ça te Leiden en binnekort bij Oli Mazi te Utrecht. Ook zijn we vaak te vinden op (biologische) streekmarkten en evenementen met onze frietfietsen en frietwielers.  

Zakelijke mogelijkheden 

Naast onze frietliefhebbers te bedienen willen wij iedereen laten genieten van onze heerlijke mayonaise. Het is dan ook mogelijk om onze biologische mayonaise op te nemen in uw assortiment of te gebruiken in uw horeca gelegenheid. Wij bieden afname van potjes van 282 ml en emmers van 5 liter. Neem vooral contact op via de contactknop onderaan deze pagina. Wij gaan graag in gesprek met ondernemingen met een bijzonder verhaal, die past bij onze visie. Onze mayonaise is een toevoeging voor (biologische) supermarkten en speciaalzaken met een ambachtelijk verhaal.

Emmers 5 Liter 

Onze authentieke mayonaise is verkrijgbaar in emmers van 5 liter.  Onze mayonaise wordt gekenmerkt door zijn friszure smaak, met zonnebloemolie, water, azijn, eigeel, citroenzuur, mosterdmeel en zout als voornaamste ingrediënten.  Niet zoet, lang houdbaar  en kan geserveerd worden bij diverse gerechten. 

Potjes 282 ml 

Naast dat onze mayonaise glutenvrij en gepasteuriseerd is., is onze mayonaise ook SKAL-gecertificeerd. Met een frisse uitstraling en ambachtelijke smaak is onze mayonaise geschikt voor opname in diverse assortimenten.  Zo is Dapp Mayonaise passend bij trendy retail concepten zoals foodboutiques, foodshops en speciaalzaken..  Daarnaast zijn onze potjes bij uitstek geschikt voor het geven aan relaties of voor het opnemen in (kerst)pakketten. 

Neem contact op voor (aan)vragen omtrent Dapp Mayonaise

5 + 12 =

Biologische mayonaise in een potje
Ingredienten biologische mayonaise
biologische mayonaise met friet