Dapp Mayonaise

Sinds 2009 bakken wij échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. Maar wat is een portie verse Dapp frieten zonder onze heerlijke mayonaises? Deze zijn gemaakt met de passie en ambacht die u van ons gewend bent. Dapp Mayonaise is liefdevol bereid met biologische ingrediënten, en dat proef je. Zo kunt u ook thuis blijven genieten van onze eigen Dapp Mayonaise!

Biologische mayonaise in een potje

Échte mayonaise naar Franse receptuur

Onze biologische mayonaise is licht zuur van smaak, en  op basis van Franse receptuur. Niet zoet, lang houdbaar  en kan geserveerd worden bij diverse gerechten. Naast dat onze mayonaise glutenvrij en gepasteuriseerd is., is onze mayonaise ook SKAL-gecertificeerd. Met een frisse uitstraling en ambachtelijke smaak is onze mayonaise uitermate geschikt voor vele genietmometen.

Truffelmayonaise, met échte zwarte truffel

Onze truffelmayonaise is zijn naam waard met echte zwarte truffel in plaats van aroma´s of olie´s. Het zure van de mayonaise en de truffel zijn in balans, en zijn daarmee goed te gebruiken voor uw carpaccio, zoete aardappel en natuurlijk een Dapp frietje. Voor elke frietliefhebber en sausgenieter is deze truffelmayo een must.

Verkrijgbaarheid

Onze potjes zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze winkel, maar deze bezorgen onze Frietfietsers ook graag bij u thuis. Zie hieronder de mogelijkheden om uw potjes te bestellen.

Utrecht: www.frietwinkelutrecht.nl of Deliveroo, Uber Eats, Thuisbezorgd

Leiden:  www.frietwinkelleiden.nl of Deliveroo, Uber Eats, Thuisbezorgd

Verder is onze mayonaise al verkrijgbaar (vaak in combinatie met onze heerlijke frieten) in diverse restaurants, supermarkten en speciaalzaken. Ook zijn we vaak te vinden op (biologische) streekmarkten en evenementen met onze frietfietsen en frietwielers.  

Pieter Pot

Ontvangt u uw potjes liever thuis? Vul dan het formulier rechtsonder deze pagina in, en wij sturen u zo snel mogelijk de mayonaise toe. Of maak gebruik van de service van Pieter Pot, zij bezorgen uw boodschappen in  hervulbare statiegeldpotten. Potten leeg? Dan nemen zij deze weer mee en worden zij gewassen. Klaar voor hergebruik worden de potten opnieuw gevuld  en bij u thuisbezorgd. Zo makkelijk kan circulair consumeren zijn!

Zakelijke mogelijkheden 

Naast onze frietliefhebbers te bedienen willen wij iedereen laten genieten van onze heerlijke mayonaises. Het is dan ook mogelijk om onze Biologische- of Truffel Mayonaise op te nemen in uw assortiment of te gebruiken in uw horeca gelegenheid. Wij bieden afname van potjes van 280 ml en emmers van 5 liter. Wilt u erachter komen of Dapp ook bij u past? Mail of bel vrijblijvend naar hugo@frietwinkel.nl of 06-30358641. Wij gaan graag in gesprek met ondernemingen met een bijzonder verhaal! 

Potjes 282 ML

Dapp Mayonaise is passend bij trendy retail concepten zoals foodboutiques, foodshops en speciaalzaken.. Onze potjes bij uitstek geschikt voor het geven aan relaties of voor het opnemen in (kerst)pakketten. Ook zijn onze producten aantrekkelijk met hun prijsmarges binnen retailstandaarden.

Emmers 5 L

Onze authentieke mayonaise is verkrijgbaar in emmers van 5 liter. Met een frisse (etiket)uitstraling zijn onze mayonaises geschikt voor opname in diverse horecatoepassingen. Onze mayonaise wordt gekenmerkt door zijn smaak en echte ingrediënten.  Onze emmers zijn lang houdbaar  en kunnen geserveerd worden bij diverse gerechten.  

Bestel hier je Dapp Mayonaise voor thuis!

Bezorgkosten tegen normaal PostNL-tarief.

Betaling handmatig of via betaalverzoek.

Biologische mayonaise in een potje
Ingredienten biologische mayonaise
biologische mayonaise met friet