Drankjes

Lemonaid en Charitea – €2,50

Deze frisdranken zijn fairtrade gecertificeerd en steunen het goede doel met een klein deel van de winst. Per verkocht flesje gaat er 5 cent naar ontwikkelingsprojecten voor de lokale boerengemeenschappen die de ingrediënten voor de dranken produceren. Lemonaid hebben we in de smaken limoen, passievrucht en bloedsinaasappel, of je kunt kiezen voor de smaken Green, Black of Mate van Charitea.

Proviant – €2,50

Een heerlijke biologische limonade, naar oma’s recept. De limonades zijn gemaakt van geperst sap, zuiver mineraalwater en een beetje biologische rietsuiker. Je kunt ze bij ons proeven in de smaken citroen-gember en rabarber.

Earth Water – €1,50

De mineraalwater van Earth Water is een goede dorstlesser bij onze biologische frieten. Bovendien gaat 100% van de nettowinst naar het financieren van projecten voor schoon drinkwater.

Appelsap van Demeter – €2,-

De appelsap van Demeter is gemaakt van zongerijpte appels die direct na de oogst worden geperst. Ongefilterd en versgeperst, zonder dat er concentraat is gebruikt. Heerlijk en verfrissend!

Whole Earth Cola – €2,50

Dé biologische variant op het klassieke drankje, gemaakt van de cola-noot. De citroen geeft de drank een heerlijke, verfrissende twist. De cola bevat geen onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. Laat je verrassen!