Kroketten

Al onze kroketten en bitterballen worden uitsluitend bereid met biologische ingrediënten. Tot en met aan de boer is bekend waar de ingrediënten vandaan komen.

Rundvlees – €2,50

Het vlees van de rundvleeskroket is afkomstig van biologisch rundveebedrijf Ko-Kalf, gevestigd op de Veluwe. De biologische koeien van Ko-Kalf grazen in grote weides en natuurgebieden vol klavers en kruiden. Dat proef je terug in onze 100% biologische kroket!

Groente parmezaan kroket – €2,50

Onze groente parmezaan kroket is afkomstig van Royal Spelt, die uitsluitend biologische, natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ze gebruiken spelt in plaats van tarwe, waardoor de kroket gezonder én lekkerder is. De snacks zijn bereid met echte bouillon, getrokken van verse biologische groenten en kruiden. Het vleugje Parmezaan Montello zorgt voor een extra feestelijke smaak!

Geitenkaas – €2,50

Onze geitenkaaskroketjes hebben een knapperige buitenkant met een zachte, romige geitenkaas vulling. Heerlijk in combinatie met onze biologische frieten.

Garnalen – €2,50

De garnalenkroketjes zijn krokant van buiten en zijn gevuld met garnalen die vrij rondzwemmen in de Waddenzee. Onze wilde Texelse garnalen worden op duurzame wijze gevangen in de Noordzee en dagvers gepeld aan de Waddenkust.

Vegan – €2,85

Met trots vertellen wij dat we de eerste biologische Frietwinkel in Utrecht zijn, die de vegan kroket van De Vegetarische Slager verkoopt! De kroket is gevuld op basis van lupine, is biologisch en plantaardig! Heerlijk in combinatie met onze vegan mayonaise.