Drankjes

Brand Garage

Ontdek de verfrissende wereld van Brand Garage met smaken zoals Cola, Citroen, Sinaasappel en Gember. Geniet van biologische verwennerij in elk slokje – pure smaak voor echte liefhebbers!

Charitea

Biologische green tea frisdrank is fairtrade gecertificeerd en steunt het goede doel met een klein deel van de winst. Per verkocht flesje gaat er 5 cent naar ontwikkelingsprojecten voor de lokale boerengemeenschappen die de ingrediënten voor de dranken produceren.

Maria Stella Maris

Kies jouw perfecte verfrissing met Maria Stella Maris – bruisend voor de sprankelende momenten en plat voor pure hydratatie. Biologisch bronwater voor wie bewust geniet

Appelsap van Schulp

Ontdek de perfectie van Schulp Appelsap, gemaakt van de beste biologische appels. Met aandacht voor detail en liefde voor de natuur, brengt elke slok je een verfrissende ervaring. Geniet van de pure frisheid en proef het vakmanschap achter Schulp appelsap, waar de eenvoud van de natuur tot leven komt

Bier

Ontdek de smaak van Amsterdam met onze biologische bieren van Brouwerij Troost. Geniet van het verfrissende Biologisch Pils, ambachtelijk gebrouwen met biologische ingrediënten. Of probeer onze Biologische Alcoholarme IPA (0,4%) voor dezelfde geweldige smaakervaring zonder alcohol. Proost op eenvoudige genoegens en puur brouwplezier!