Specialiteiten

Kipnuggets

Onze kipnuggets zijn gemaakt van biologische Kemper Landhoen kip, gehuld in een beslag van broodkruimels. Hierdoor zijn de kipnuggets extra knapperig en lekker. Deze kipnuggets zijn afkomstige van Poelier van Leeuwen. Voor €4,50 ontvang je zes heerlijke biologische kipnuggets. 

Frikandel

Deze typische Nederlandse snack mocht niet ontbreken aan ons menu. De biologische frikandel is gemaakt van biologisch kalfs- en kippenvlees. Een aanrader in combinatie met mayonaise, curry en uitjes!

Vegan Bitterballen

Met trots vertellen wij dat we nu naast de klassieke vleesballen nu ook onze klassieke vegan bitterballen geïntroduceerd hebben, die lekkerder zijn dan de variant met vlees. De bitterballen zijn van dezelfde leverancier als onze Vegan Kroket en de ballen zijn gevuld op basis van lupine. Heerlijk in combinatie met onze vegan bio mosterd.

Bitterballen

Het vlees van de bitterballen is afkomstig van biologisch rundveebedrijf Ko-Kalf, gevestigd op de Veluwe. De biologische koeien van Ko-Kalf grazen in grote weides en natuurgebieden vol klavers en kruiden. Dat proef je terug in onze 100% biologische bitterballen! Voor €4,50 ontvang je zes heerlijke biologische bitterballen.

Stoofvlees

Iedere dag serveren we Moeders Stoofvlees, naar het recept van de moeder van oprichter Roderick Heijning. Het biologische stoofvlees is afkomstig van de Biologische Slagerij Gerrit Takke! Wij ondersteunen graag lokale boeren en maken uitsluitend gebruik van biologische producten. Het stoofvlees is een heerlijke, warme aanvulling op een portie biologische frieten.

Vegan Hachée

De nieuwste vegan snack bij onze verse friet is onze vegan hachée. Zoet van smaak en is gemaakt van onder andere seitan, pastinaak, ui, laurier en verschillende specerijen. Heerlijk! Een prachtige vegan vervanger voor ons biologische stoofvlees. De vegan hachée wordt geproduceerd door het Amsterdamse Stewart and Sally..