Vacature: Flexibele Schoonmaker in Utrecht bij Dapp; De Perfecte Baan

Luuk - jun 19, 2023

Ben jij op zoek naar een flexibele baan waarbij je naar je favoriete muziek kunt luisteren? Wil je werken in een dynamische omgeving en deel uitmaken van een enthousiast team? Dapp is op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker om onze loods, de Frietfiets, de Frietwieler en andere faciliteiten schoon te houden.

Over Dapp

Dapp is jouw toekomstige werkplek, gevestigd net buiten Utrecht op de Ravenswade. Onze kernwaarden – betrokken, leergierig en eigen – vormen de basis van onze missie om Nederland te voorzien van heerlijke en verantwoorde frieten en snacks. Als groeiend bedrijf zoeken we een flexibele schoonmaker, die ons team komt versterken en helpt bij het creeëren van een opgeruimd en schone loods.

De Uitdaging voor een Schoonmaker bij Dapp

Als schoonmaker bij Dapp speel je een essentiële rol in het onderhouden van een schone en hygiënische werkomgeving. Je werkt min. 8 uur per week, waarbij de werkdagen en -tijden flexibel zijn en volledig kunnen worden afgestemd op jouw beschikbaarheid. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s middags of ’s avonds laat wilt werken, wij zorgen ervoor dat het bij jou past.

Je belangrijkste taken zullen onder andere bestaan uit het schoonmaken van de loods, het reinigen van de Frietfiets en de Frietwieler, het opruimen van stellingkasten en het schoonmaken van voertuigen. Hierbij maak je gebruik van professionele apparatuur, zoals een horeca vaatwasser en een hoge druk spuit.

 

Wat Wij Bieden aan een Schoonmaker bij Dapp

 • Een aantrekkelijk salaris van €12,35 per uur voor 21-jarigen, exclusief vakantie-uren en -geld.
 • Flexibele werkdagen en -tijden die passen bij jouw planning.
 • De mogelijkheid om tijdens het werk naar jouw favoriete muziek te luisteren.
 • Een gezellige werkomgeving met een enthousiast en gemotiveerd team.
 • Een 0-urencontract, waarbij je kunt werken wanneer het jou uitkomt.
 • De kans om ervaring op te doen in een groeiend bedrijf binnen de horeca- en evenementenbranche.

Wat Wij Zoeken in een Schoonmaker bij Dapp

 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.
 • Ervaring in schoonmaakwerkzaamheden is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.
 • Je bent minimaal 18 jaar oud.

Solliciteren

Klaar om jouw stempel te drukken als Schoonmaker bij Dapp Frietwinkel in Utrecht? Neem contact op met Luuk via 0621706099 of stuur een e-mail naar utrecht@frietwinkel.nl met je CV en een overtuigende sollicitatiebrief. Jouw toekomst wacht bij Dapp Frietwinkel! Denk je toch dat een andere baan beter bij je past, wellicht bij onze Frietfiets, kijk dan onze andere vacatures!

Heb je interesse in een baan bij Dapp? Vul dan onderstaand formulier in!

2 + 5 =