Drink voor Serious Request

Drink voor Serious Request

Frietwinkel - 25-03-2017

Per verkocht flesje Charitea en Lemonaid doneren we deze week 1 euro aan Serious Request. Daarbovenop doneert het hele Frietwinkel Team alle ingezamelde fooi.

Ieder jaar haalt 3FM geld op voor acties van het Rode Kruis. Dit jaar sluiten DJ’s Domien en Frank zichzelf zes dagen op in het Glazen Huis in Breda om zich in te zetten tegen sterfte door longontsteking. Slechts honderd meter lopen van het glazen huis wordt er in de Dapp Frietwinkel hard gewerkt om geld in te zamelen voor dit goede doel. Ook de vestigingen in Utrecht en Den Haag zetten zich in met de actie ‘Drink een fles voor Serious Request’.

Charitea, Lemonaid en Dorstlust

ChariTea en LemonAid zijn heerlijke drankjes gemaakt met 100% biologische, fair trade ingrediënten. De producenten van deze drankjes zetten zich het hele jaar door in voor projecten die onze wereld een stukje beter maken. Per flesje dat ze doorgaans verkopen doneren ze 5 cent aan een goed doel. Naast deze 5 cent steunen ze in samenwerking met Drankerij Dorstlust onze actie ‘Drink een fles voor Serious Request’. Daarbovenop doneert het hele Frietwinkel team alle ingezamelde fooi van deze week. Het bedrag dat we met deze actie ophalen zal 24 december bekend worden gemaakt.