Teamleider bij Dapp Frietwinkel Utrecht

Als jij gedreven bent, ervaring hebt in de horeca en op zoek bent naar een rol waarin je echt het verschil kunt maken, dan is deze functie iets voor jou. Bij Dapp Frietwinkel werk je in een dynamische en duurzame omgeving waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wil jij bijdragen aan ons succes en Nederland voorzien van de beste frieten en snacks? Lees dan verder!

Over Dapp Frietwinkel

Dapp Frietwinkel is geen gewone frietzaak, maar een duurzame en unieke frietzaak, gevestigd in het hart van Utrecht aan de Vinkenburgstraat 10 en in Leiden. Onze missie is om Nederland te voorzien van verantwoorde én lekkere frieten en snacks. Wil jij daaraan bijdragen? Onze kernwaarden – betrokken, leergierig en eigen – vormen de basis van onze missie.

De functie: Teamleider (28-38 uur)

Als Teamleider ben je het gezicht van onze Frietwinkel en een cruciale schakel in ons succesverhaal. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het creëren van een gastvrije sfeer in onze winkel, het werven en selecteren van personeel, het voeren van voor sollicitatiegesprekken, het inwerken van nieuwe medewerkers en het bouwen van een hecht en gezellig team. Je beheert de personeelsplanning, bewaakt de voorraad, en werkt samen met lokale partners voor optimale resultaten. Hierbij maak je gebruik van jouw leiderschapsvaardigheden en gezonde commerciële inzicht.

 

Wat wij zoeken in een Teamleider in Utrecht

 • Een energiek, enthousiast en verantwoordelijk persoon.
 • Een natuurlijke leider die een positieve band met het team creëert.
 • Organisatorisch sterk en oog voor detail en kwaliteit.
 • Passie voor heerlijke frieten en snacks.
 • Beschikbaar voor 28-38 uur per week.
 • Iemand met een gezond commercieel inzicht.

Wat wij bieden

 • Een inspirerende werkomgeving met maandelijkse borrels en gezellige teamuitjes zoals een dropping in Utrecht met 20 superleuke collega’s of de jaarlijkse Friet Cup.
 • Een competitief salaris van € 2500 tot € 3200 bruto per maand.
 • Bonusmogelijkheden tot €4000 per jaar op basis van prestaties.
 • Flexibele werktijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Doorgroei mogelijkheden, zelfs tot franchisenemer.
 • Reiskostenvergoeding en maandelijkse salarisbetaling.

  Duurzaamheid staat bij Dapp hoog op de prioriteitenlijst! Ons pand in Utrecht is klimaatneutraal gecertificeerd, we maken bijna alleen gebruik van biologische producten en nog veel meer. Weet jij nog meer manieren om nog duurzamer te ondernemen?

  Verder stimuleren wij zowel je persoonlijke als zakelijke groei. Je krijgt de mogelijkheid om te leren, jezelf te bewijzen en door te groeien binnen Dapp. Als jij het in je hebt, kan je doorgroeien tot franchisenemer! Hoe tof is dat!

  Solliciteren

  Klaar om jouw stempel te drukken als Teamleider bij Dapp Frietwinkel in Utrecht? Neem contact op met Luuk via 0621706099 of stuur een e-mail naar utrecht@frietwinkel.nl met je CV en een overtuigende sollicitatiebrief. Jouw toekomst wacht bij Dapp Frietwinkel! Denk je toch dat een andere baan beter bij je past, wellicht bij onze Frietfiets, kijk dan onze andere vacatures!

  Heb je interesse in een baan bij Dapp? Vul dan onderstaand formulier in!

  8 + 5 =