Veelgestelde vragen

Bestellen en laten thuisbezorgen

Kan ik de producten van Dapp Frietwinkel online bestellen en thuis laten bezorgen?

Jazeker. Voor Utrecht via: www.frietwinkelutrecht.nl en voor Leiden via: www.frietwinkelleiden.nl 

Kan ik telefonische een bestelling doen en het in de winkel kan komen ophalen?

Telefonisch een bestelling bij een van onze Frietwinkels plaatsen is niet mogelijk. Je kunt online een bestelling plaatsen of in de winkel. Je kunt telefonisch geen bestelling plaatsen omdat we dan niet de betaling kunnen afronden. De bestelling zal dan vervolgens in de winkel, opnieuw herhaald moeten worden, het is daarom ook niet sneller. Online bestellen en afhalen is wel sneller.

Mijn bestelling via Frietwinkel.nl, Thuisbezorgd, UberEats of Deliveroo was niet volledig, wat nu?

Wat vervelend! Wil je direct een oplossing? Bel dan met de winkel (Utrecht: 0620729612 Leiden: 0683415015). Is een oplossing op een later moment ook goed? Mail dan je adres en bestelling naar info@frietwinkel.nl dan komen we er bij je op terug.

Ik heb een vraag of klacht over mijn bestelling via Thuisbezorgd, UberEats of Deliveroo. Wie is hiervoor verantwoordelijk en bereikbaar?

Wanneer je een vraag of klacht hebt over de status, de duur of andere aspecten van de bestelling bij één van de bezorgpartijen, kun je contact opnemen met de betreffende bezorgdienst voor een gepast antwoord of oplossing. Als het gaat om een bestelling via frietwinkel.nl mail dan naar info@frietwinkel.nl met je vraag, adres en contactgegevens voor een oplossing.

Thuisbezorgd Deliveroo UberEats

Onze producten

Zijn alle producten van Dapp biologisch?

We serveren voornamelijk biologische gerechten en producten. Al maken we wel uitzonderingen. Bij ons menu noemen we daarom expliciet biologisch, als er iets biologisch is. Voor wat betreft de aardappelen kan extreem weer van invloed zijn op de beschikbaarheid van biologische friet geschikte aardappelen. Bekijk Onze producten voor meer informatie per product. Kom je er dan nog niet uit dan kun je ons natuurlijk mailen.

Welke vegetarische producten hebben jullie op het menu staan?

Naast onze friet, sauzen en drankjes hebben we een aantal vegetarische kroketten, zoals de geitenkaaskroket, groente parmezaankroket en de vegan kroket. ​

Welke veganistische producten hebben jullie op het menu staan?

Naast de friet en drankjes hebben we een veganistische kroket en een Kimchikroket alle sausjes zijn plantaardig muv de mayonaise en de truffelmayonaise. Als alternatief staat er een ei-vrije mayonaise op ons menu.

Zijn jullie producten glutenvrij?

Onze frieten worden altijd in een andere frituur gebakken van onze kroketten en snacks, toch kan het voorkomen dat er olie van de ene naar de andere pan loopt. In Leiden gebeurd dat sowieso bij het filteren in Utrecht en Breda is de kans zeer klein daar filteren we ook gescheiden. Download hier onze ​allergenenlijst voor meer informatie.

Waar kan ik meer informatie vinden over de allergenen en ingrediënten van jullie producten?

We hebben alle informatie over de allergenen en ingrediënten van onze producten vermeld in een overzichtelijk document. Download.

In welke producten zit varkensvlees?

Daar kunnen we kort over zijn. Varkensvlees verkopen we niet. In onze ogen is varkensvlees geen duurzaam vlees. Het vlees dat we verkopen in onze frikandellen of kroketten is biologisch en afkomstig van dubbeldieren. Dat wil zeggen dat de dieren niet enkel voor de productie van vlees zijn gebruikt. 

De Frietwinkels

Waar kan ik terecht voor de lekkerste biologische frieten van Nederland?

Leuk dat je het vraagt 😉 Voor de lekkerste biologische frieten kun je terecht bij een van onze Frietwinkels in Utrecht of Leiden. Ga naar De Frietwinkels voor de adresgegevens of route.

Wat zijn de openingstijden en contactgegevens van de Frietwinkels?

Ga naar De Frietwinkels voor de openingstijden per Frietwinkel.

Ik ben iets vergeten in een van de Frietwinkels, hoe kan ik de betreffende Frietwinkel bereiken?

Je kunt ons bereiken op: Leiden 0683415015 of Utrecht 0620729612.

Is het mogelijk zelf een franchise Dapp Frietwinkel te openen?

Er zijn inderdaad mogelijkheden om zelf een Dapp Frietwinkel te openen. Kijk voor meer informatie op de Franchise pagina of stuur een mail naar info@frietwinkel.nl

Klachten

Heb je feedback of een klacht over je bezoek aan een van onze Frietwinkels, of over je bestelling bij ons of via UberEats of Thuisbezorgd? Hieronder heb je de mogelijkheid feedback te geven, waardoor we kunnen blijven werken aan de beste bio frieten van Nederland.

Bedankt voor je frietback