Werken bij Dapp: Ontdek de Smaakvolle Kansen!

Ben jij op zoek naar een smaakvolle carrière in de horeca? Bij Dapp Frietwinkel hebben we de perfecte mix van heerlijke frieten, duurzaamheid en een gezellige werksfeer. Ontdek nu de unieke kansen die op je wachten en word onderdeel van ons ambitieuze team door te werken bij Dapp!

Waarom werken bij Dapp Frietwinkel?

  • Smakelijke Voldoening: Bij Dapp Frietwinkel draait alles om smaak. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om met biologische aardappelen en ambachtelijke sauzen te werken, waardoor je een positieve impact hebt op de smaakbeleving van onze klanten.
  • Duurzaamheid in Actie: We zijn trots op onze duurzame aanpak. Als logistiek medewerker zorg je voor een efficiënte bevoorrading, terwijl onze frietfietsers de duurzame catering van onze heerlijke frieten verzorgen. Daarnaast speel je als schoonmaker een belangrijke rol bij het handhaven van onze hoge hygiënestandaarden.
  • Teamgeest: Bij Dapp Frietwinkel zijn we meer dan collega’s, we zijn een hecht team. Samen zorgen we voor een warme en gezellige werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Vacatures voor werken bij Dapp:

  • Teamleider: Als teamleider ben jij de smaakmaker die ons team aanstuurt. Je zorgt voor een optimale samenwerking, een uitstekende klantenservice en een vlotte bedrijfsvoering.
  • Logistiek Medewerker: Als logistiek medewerker ben je de motor achter onze heerlijke frieten. Je zorgt voor een soepele bevoorrading en een efficiënte logistiek, zodat onze klanten altijd kunnen genieten van verse en smakelijke friet.
  • Frietfietser: Ben jij graag onderweg en houd je ervan om mensen blij te maken met heerlijke frieten op verschillende evenementen? Als Frietfiets Cateraar verzorg je de catering van onze biologische frieten op festivals, bruiloften, markten en andere leuke gelegenheden.
  • Schoonmaker: Zorg jij graag voor een schone en nette omgeving? Als schoonmaker speel je een belangrijke rol bij het handhaven van onze hoge hygiënestandaarden

Afstudeeropdracht Consumer Experience Design

Ben jij een enthousiaste HBO-student op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Bij Dapp Frietwinkel hebben we ook een geweldige kans voor studenten die zich richten op Consumer Experience Design. Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de consumentenervaring. Je werkt aan het ontwerpen van innovatieve en aantrekkelijke customer journeys, waarbij je rekening houdt met aspecten als gebruiksvriendelijkheid, merkbeleving en klanttevredenheid. Wil je meer weten over deze afstudeeropdracht? Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoe Solliciteer je om bij Dapp te werken?

Wil jij deel uitmaken van ons smaakvolle team? Ga naar onze website en bekijk de vacatures. Solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@frietwinkel.nl. Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team en hoe jij bijdraagt aan onze smakelijke missie!

Bij Dapp Frietwinkel maken we het verschil, zowel in smaak als in teamspirit. Kom bij ons werken en ontdek de voldoening van werken in een bruisende en smaakvolle omgeving!

Met als focuskeyword: werken bij Dapp