Teamleider Frietwinkel Utrecht

Dapp Frietwinkel Utrecht zoekt een enthousiaste en ervaren teamleider om ons team te leiden en te ondersteunen. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van ons jonge team van medewerkers, het creëren van een fijne werksfeer, het behalen van de doelstellingen van onze Frietwinkel en uiteraard het waarborgen van de kwaliteit van onze frieten. Je leert razendsnel hoe het is om een eigen Frietwinkel te runnen met goede begeleiding en er is ruimte voor een opleidingsbudget, zodat jij je goed kan door ontwikkelen.

 

Werkzaamheden

Jij bent de gastvrouw/ heer voor de gasten en bindt met vaste gasten. In de winkel zorg je voor een schone en nette omgeving. Je werkt samen met collega teamleiders, voert sollicitatiegesprekken, werkt nieuwe medewerkers in en bouwt aan een hecht team. Daarnaast zorg je voor een optimale personeelsplanning, voorraadbeheer, lokale samenwerkingen, een strak inwerkproces voor nieuwe dappers en speel je adequaat in op veranderingen.  Door jezelf te ontwikkelen op deze punten en de verantwoordelijkheid te nemen ontdek jij hoe het is om een eigen Frietwinkel te managen. Wij bieden daarbij goede begeleiding en ondersteuning, problemen lossen we samen op en doelstellingen worden samen gevierd.

Profiel

Je bent een energiek en enthousiast persoon die om kan gaan met grote verantwoordelijkheden. Je neemt initiatieven en de voortrekkersrol in een groep. Je bent begaan met anderen; creëert een natuurlijke en informele band met het personeel, zonder dat jouw leidinggevende rol ondergeschikt raakt. In je werk ben je gestructureerd en nauwkeurig. Vanzelfsprekend ben je een groot frietliefhebber!

Je daagt jezelf en het team uit om buiten de gebaande paden te gaan,  kennis te delen en de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. 

De Frietwinkel

Elke dag verse frieten

Rogier

Karlijn

Team Utrecht

Anna

Frietbakken

Functie-eisen
  • Je staat achter de gedachte van Dapp en kan dit uitdragen naar de mensen om je heen.
  • Je kunt de begrippen biologisch, duurzaam en ambachtelijk uitleggen.
  • Je houdt van doorwerken en bent stressbestendig.
  • Je beschikt over een gezond commercieel gevoel.
  • Ervaring hebben in het leidinggeven is een pré.
  • Je bent 28 tot 38 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal één dag in het weekend.
Vergoeding

Je krijgt betaalt volgens de richtlijnen van de horeca-CAO. (2100 tot 2900 euro bruto per maand op basis van 38 uur) Uiteraard is het ook afhankelijk van het resultaat. 

Interesse? Laat je gegevens achter!

Ben je enthousiast? Laat je gegevens achter of stuur je motivatie en cv met foto voor 1 juli 2023 naar info@frietwinkel.nl 

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen, zodat er contact met mij opgenomen kan worden.