Teamleider Frietwinkel Utrecht

Als teamleider ben je het gezicht en aanspreekpunt van de Frietwinkel. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit ten van de frieten, de communicatie en de uitstraling van de winkel. Je werkt samen met enthousiaste, jonge collega’s en zorgt dat zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze kwaliteit te waarborgen.
Werkzaamheden
Jij bent de gastvrouw/ heer voor de klanten en bindt met vaste klanten. In de winkel zorg je voor een schone en nette omgeving. Je werkt samen met collega teamleiders, voert sollicitatiegesprekken, werkt nieuwe medewerkers in en bouwt aan een hecht team. Daarnaast zorg je voor een optimale personeelsplanning, voorraadbeheer, lokale samenwerkingen, een strak inwerkproces voor nieuwe dappers en speel je adequaat in op veranderingen.
Profiel
Je bent een energiek en enthousiast persoon die om kan gaan met grote verantwoordelijkheden. Je neemt initiatieven en de voortrekkersrol in een groep. Je bent begaan met anderen; creëert een natuurlijke en informele band met het personeel, zonder dat jouw leidinggevende rol ondergeschikt raakt. In je werk ben je gestructureerd en nauwkeurig. Vanzelfsprekend ben je een groot frietliefhebber!

De Frietwinkel

Elke dag verse frieten

Rogier

Karlijn

Functie-eisen
  • Je staat achter de gedachte van Dapp en kan dit uitdragen naar de mensen om je heen.
  • Je kunt de begrippen biologisch, duurzaam en ambachtelijk uitleggen.
  • Je houdt van doorwerken en bent stressbestendig.
  • Je beschikt over een gezond commercieel gevoel.
  • Ervaring hebben in het leidinggeven is een pré.
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal één dag in het weekend.
  • Je bent woonachtig in de omgeving Utrecht.
Vergoeding

Je krijgt betaalt volgens de richtlijnen van de horeca-CAO. (2.100 tot 2.700 euro bruto per maand) Uiteraard is het één en ander afhankelijk van je ervaring maar vooral van het resultaat.

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV met foto naar info@frietwinkel.nl voor 5 oktober 2020.