Werken in de Horeca; Ontdek een Betekenisvolle Carrière bij Dapp! (VIDEO)

Bij Dapp Frietwinkel ontdek je werken in de horeca als nooit tevoren. Ambacht, passie en teamspirit komen samen voor een smakelijke carrière. Ontdek de mogelijkheden en deel je liefde voor eten en gastvrijheid met ons gepassioneerde team.

Werken in de Horeca; Passie voor Perfectie

Bij Dapp Frietwinkel gaat het verder dan simpelweg snacks serveren. We zijn trots op ons ambachtelijke proces, waarbij we van verse aardappelen tot knapperige frietjes in onze winkels alles zelf maken. Als je graag deel uitmaakt van een team dat aandacht besteedt aan elk detail en geniet van het proces van verse, ambachtelijke bereiding, dan is werken in de horeca bij Dapp een geweldige kans om je passie voor goed eten te delen.

Manage Jouw Zaak

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van een zaak in de horeca? Als horeca manager bij Dapp Frietwinkel Utrecht krijg je de mogelijkheid om je ondernemersgeest tot leven te brengen. Van het beheer van dagelijkse activiteiten en het aangaan van lokale samenwerkingen tot het vormgeven van de algehele ervaring van onze klanten, deze rol biedt de perfecte mix van uitdaging en beloning.

Cultuur van Samen Groeien

Bij Dapp draait het niet alleen om het creëren van geweldig eten, maar ook om het creëren van een familiegevoel. We koesteren betrokkenheid, leergierigheid en eigenheid. Als je waarde hecht aan een omgeving waarin je kunt groeien en samen plezier kunt hebben, dan is Dapp Frietwinkel de juiste plek voor jou.

Werken in de Horeca; Verkoop Met Trots

Onze Dappers (medewerkers) zijn de frontlinie van ons merk. Als jij een natuurlijke flair hebt voor gastvrijheid en graag in contact komt met mensen, dan is deze rol perfect voor jou. Als verkoopmedewerker bij Dapp Frietwinkel Utrecht / Leiden ben je niet alleen een verkoper, maar ook een vertegenwoordiger van onze missie om heel Nederland te voorzien van een duurzame snack keuze; beter voor de wereld, dieren en mensen.

Een Rol in Logistiek

Achter elk bord heerlijke frieten en snacks gaat een goed geoliede logistieke machine schuil. Als logistiek medewerker bij Dapp Frietwinkel ben je een essentiële schakel in het proces. Je helpt bij het bevoorraden van de Frietwinkels, de iconische Frietfiets en zorgt er daarmee voor dat onze klanten kunnen genieten van vers bereide lekkernijen. Dit is een uitstekende kans voor organisatietalenten om hun vaardigheden te benutten en deel uit te maken van het hart van ons bedrijf.

Franchisenemer Worden bij Dapp

Dapp Frietwinkel groeit snel en biedt franchisemogelijkheden voor ondernemende geesten. Met het succes van onze huidige franchise in Leiden als bewijs, kun je bijdragen aan ons groeiende succesverhaal en je eigen stempel drukken op de wereld van horeca. Kijk voor meer informatie op onze academie!

Werken in de Horeca bij Dapp; Aan de Slag!

Als je zoekt naar een carrière die jouw passie voor horeca en ambachtelijke gerechten samenbrengt, dan is Dapp Frietwinkel de ideale plek om te beginnen. Met een scala aan functies, van logistiek tot management en verkoop, biedt Dapp Frietwinkel een platform voor jou om je vaardigheden te ontwikkelen en je passie te volgen. Waar wacht je nog op? Begin je avontuur in de horeca vandaag nog bij Dapp Frietwinkel! Zie hier de vacatures en/of  laat je gegevens hieronder achter!

 

 

Interesse in een baan bij Dapp? Laat hieronder je gegevens achter!

7 + 3 =