Bestellen op frietwinkel.nl; waarom?

Als je een liefhebber bent van friet en snacks, dan ken je waarschijnlijk Thuisbezorgd en Uber Eats als de bekendste platforms om te bestellen. Maar wist je dat je ook direct bij de Frietwinkel kunt bestellen via hun eigen website, frietwinkel.nl? In dit artikel vertellen we je waarom je dat zou moeten doen.

Exclusieve voordelen bij Dapp

Wanneer je bestelt via frietwinkel.nl, kun je profiteren van exclusieve voordelen die je niet bij andere platforms vindt. Zo hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je bij je vijfde bestelling 25% korting krijgt. Als nieuwkomer kun je gebruikmaken van de code DAPPUTRECHT of DAPPLEIDEN voor 10% korting op je eerste bestelling. Als vaste klant kun je met de code FRIETWINKEL.NL een gratis middelgrote friet krijgen bij bestellingen boven de 12,50 euro. Daarnaast heeft utrecht.frietwinkel.nl en leiden.frietwinkel.nl ook exclusieve menu’s en aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn op onze eigen bestelplatform. Een ander voordeel van bestellen via frietwinkel.nl is dat je geen extra kosten betaalt aan tussenpersonen zoals Thuisbezorgd of Uber Eats. Door rechtstreeks te bestellen bij de Frietwinkel, krijg je dus meer waar voor je geld.

bestellen op frietwinkel.nlGebruiksvriendelijk

Bestellen via frietwinkel.nl is erg gemakkelijk. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en eenvoudig je bestelling kunt plaatsen. Bovendien kun je op de website precies zien hoe lang het duurt voordat je bestelling wordt bezorgd.

Waarom bestellen via frietwinkel.nl?

In dit artikel hebben we je laten zien waarom het bestellen via utrecht.frietwinkel.nl of leiden.frietwinkel.nl de moeite waard is. Met exclusieve voordelen, geen extra kosten en een gebruiksvriendelijke website is het zeker de moeite waard om eens een bestelling te plaatsen via hun eigen platform. Gebruik de code DAPPUTRECHT of DAPPLEIDEN voor 10% korting op je eerste bestelling en FRIETWINKEL.NL voor een gratis middelgrote friet bij bestellingen boven de 12,50 euro. Probeer het nu zelf uit en geniet van de heerlijke friet en snacks van Dapp Frietwinkel!