Veelgestelde vragen

Bestellen en laten thuisbezorgen

Kan ik de producten van Dapp Frietwinkel online bestellen en thuis laten bezorgen?

In Utrecht kun je onze producten bestellen en laten bezorgen door Deliveroo, UberEats en Thuisbezorgd. In Leiden en Breda kun je onze producten bestellen en laten bezorgen via Deliveroo.

Kan ik telefonische een bestelling doen, waar ik het in de winkel kan komen ophalen?

Helaas kun je niet telefonisch een bestelling bij een van onze Frietwinkels plaatsen. Je kunt gebruik maken van een van onze bezorgdiensten of je komt gezellig bij ons langs in de winkel. 

Mijn bestelling via Thuisbezorgd, UberEats of Deliveroo was niet volledig, wat nu?

Wat vervelend! Neem contact op met de betreffende bezorgservice, dan kijken zij samen met u naar een gepaste oplossing.

Ik heb een vraag of klacht over mijn bestelling via Thuisbezorgd, UberEats of Deliveroo. Wie is hiervoor verantwoordelijk en bereikbaar?

Wanneer je een vraag of klacht hebt over de status, de duur of andere aspecten van de bestelling, kan je contact opnemen met de betreffende bezorgdienst voor een gepast antwoord of oplossing. Wij zijn enkel verantwoordelijk voor de bereiding van de bestelling.

ThuisbezorgdDeliverooUberEats

Onze producten

Zijn alle producten van Dapp biologisch?

We serveren inderdaad uitsluitend biologisch producten. Alleen extreem weer kan van invloed zijn op de aardappelen. Bekijk Onze producten voor meer informatie per product.

Welke vegetarische producten hebben jullie op het menu staan?

Naast onze friet en drankjes hebben we een aantal vegetarische kroketten, zoals de geitenkaaskroket, groente parmezaankroket en de vegan kroket. ​

Welke veganistische producten hebben jullie op het menu staan?

Naast de friet en drankjes hebben we een veganistische kroket van De Vegetarische Slager en staat er een ei-vrije mayonaise op ons menu!

Zijn jullie producten glutenvrij?

Onze frieten worden altijd in een andere frituur gebakken van onze kroketten en snacks, toch kan het voorkomen dat er olie van de ene naar de andere pan loopt. In Leiden gebeurd dat sowieso bij het filteren in Utrecht en Breda is de kans zeer klein daar filteren we ook gescheiden. Download hier onze ​allergenenlijst voor meer informatie.

Waar kan ik meer informatie vinden over de allergenen en ingrediënten van jullie producten?

We hebben alle informatie over de allergenen en ingrediënten van onze producten vermeld in een overzichtelijk document. Download.

De Frietwinkels

Waar kan ik terecht voor de lekkerste biologische frieten van Nederland?

Voor de lekkerste biologische frieten kun je terecht bij een van onze Frietwinkels in Utrecht, Breda of Leiden. Ga naar De Frietwinkels voor de adresgegevens of route.

Wat zijn de openingstijden en contactgegevens van de Frietwinkels?

Ga naar De Frietwinkels voor de openingstijden per Frietwinkel.

Ik ben iets vergeten in een van de Frietwinkels, hoe kan ik de betreffende Frietwinkel bereiken?

Je kunt ons bereiken op 085-27 380 02, dan word je doorverbonden naar ons personeel in de winkel, die je verder kunnen helpen.

Is het mogelijk zelf een franchise Dapp Frietwinkel te openen?

Er zijn inderdaad mogelijkheden om zelf een Dapp Frietwinkel te openen. Kijk voor meer informatie op de Franchise pagina of stuur een mail naar info@frietwinkel.nl

Klachten

Heb je feedback of een klacht over je bezoek aan een van onze Frietwinkels, of over je bestelling via Deliveroo, UberEats of Thuisbezorgd? Hieronder heb je de mogelijkheid feedback te geven, waardoor we kunnen blijven werken aan de beste bio frieten van Nederland.