Al onze producten

Verse frieten

De perfecte knapperigheid van onze ambachtelijk gesneden verse friet, bereid met zorgvuldig geselecteerde aardappelen. Proef de verse, authentieke smaak van friet zoals het bedoeld is.

Kroketten

Ontdek onze heerlijke kroketten, ambachtelijk bereid met liefde door lokale biologische producenten. Een duurzame keuze voor fijnproevers die genieten van kwaliteit, ook bij de typisch Nederlandse snack.

Biologische mayonaise in een potje

Dapp Sauzen

Duik in de wereld van Dapp Sauzen, waar ambacht en smaak samenkomen. Onze eigen merk-sauzen, geïntroduceerd in 2018, zijn nu uitgebreid naar drie sauzen. Geniet van unieke smaakcombinaties, gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

Specialiteiten

Ontdek onze bijzondere specialiteiten, stuk voor stuk bereid met biologische zorg en passie. Van sappig biologisch stoofvlees tot een unieke kimchi kroket – allemaal met liefde voor biologische ingrediënten.

Sauzen

Ontdek onze heerlijke biologische sauzen, met zorg samengesteld voor een smaakvolle ervaring. Van klassieke favorieten tot perfecte add-ons, geniet van de pure smaak en kwaliteit van onze biologische ingrediënten

Drankjes

Verfris je dorst met onze exclusieve selectie biologische drankjes. Geniet van hoogwaardige merken zoals Brand, Garage, Lemonaid, Schulp en Maria Stella Maris. Ontdek smaken die niet alleen lekker zijn, maar ook passen bij een bewuste levensstijl voor jou en de planeet.