Ons verhaal

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit onze Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht. Wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, ons duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Inmiddels gaan we het hele land door met onze Frietfietsen en serveren we op bedrijfsfeesten, bruiloften, markten, festivals en andere evenementen. Check www.frietfiets.nl voor alle informatie over onze Frietfiets.
Na het succes van Dapp Frietfiets openden we in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht, waar we met veel plezier de lekkerste, verse frieten bakken, gemaakt van biologische aardappelen. Een kroon op ons werk was het winnen van de AD Friettest in 2015. In de jaren daarna hebben we een nieuwe winkel geopend, waardoor de beste biologische frieten tegenwoordig ook in Leiden te proeven zijn. Bekijk De Frietwinkels voor meer informatie over onze Frietwinkels.
Onze friet is niet compleet zonder onze eigen biologische mayonaise. Wij maken deze op basis van Franse receptuur, licht zuur en perfect bij onze frieten. Speciaal voor onze biologische kroketten en bitterballen maken we een knalgele, licht scherpe, fijngemalen en biologische mosterd. Alle sauzen zijn bereid met de passie en ambacht die je van ons gewend bent. En dat proef je!

 

Ons karakter

Wij hebben een grote liefde voor de aardappel, waarmee we op ambachtelijke wijze, verse, biologische frieten bakken. De aardappel serveren we in haar pure vorm zonder onnodige toevoegingen. Geteeld met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dat is gezonder voor dieren, planten en voor jou!

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals de biologische rundvleeskroket, biologische mayonaise, biologische drankjes van Brand Garage en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. Check Onze producten voor meer informatie.

Our menu in English
Unsere Speizekarte auf Deutsch

 

Nieuws van Dapp

Dapp bestaat tien jaar.

Dapp bestaat tien jaar.

Dapp bestaat 10 jaar en dat vierden wij groots bij ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Natuurlijk met friet maar vooral met onze gasten, collega's, vrienden, buren en familie. Bekijk alle foto's in de carrousel hieronder.Na ontvangst met koffie van Coffee On Wheels Arnhem...

Kleurplaat van 10 jaar Dapp friet

Kleurplaat van 10 jaar Dapp friet

Ter ere van ons tienjarig bestaan hebben we een kleurplaat gemaakt van 10 jaar Dapp Frietfiets en Dapp Frietwinkel. Hoe kom je aan de Dapp kleurplaat Haal je kleurplaat op bij onze Dapp Frietwinkel in Utrecht of Leiden of download de kleurplaat en print hem uit. Doe...