Werken bij Dapp

Bij ons is de friet altijd knapperig, goudbruin en heerlijk smakelijk, en nu hebben we jouw hulp nodig om onze smakelijke missie voort te zetten! Ben jij een ware frietmeester, klaar om de lekkerste friet van de stad te bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ons team is er altijd ruimte voor enthousiaste mensen die van aanpakken weten en een passie hebben voor perfect gebakken friet. Of je nu al ervaring hebt in de horeca of gewoonweg gepassioneerd bent over het bereiden van de perfecte snack, wij bieden een dynamische en gezellige werkomgeving waarin jouw talenten tot hun recht komen. Kom bij ons team en laat jouw frietkunsten schitteren!

Teamleider bij Dapp Frietwinkel Utrecht

Als jij gedreven bent, ervaring hebt in de horeca en op zoek bent naar een rol waarin je echt het verschil kunt maken, dan is deze functie iets voor jou. Bij Dapp Frietwinkel werk je in een dynamische en duurzame omgeving waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar je...

Dapper Frietfiets in Utrecht

Wij zoeken enthousiaste mensen zoals jij, die friet kunnen bakken als een pro! Plus, die willen werken op de leukste evenementen zoals festivals, bruiloften, markten of verjaardagen.

Dapper Frietwinkel Utrecht en Leiden

Vacature : Dapper Frietwinkel Utrecht / Leiden. Wil jij werken bij één van onze Dapp Frietwinkels naast je studie of school? Wij zoeken (part-time) medewerkers voor de winkels in Utrecht en Leiden.

Bezorgers Utrecht en Leiden

Als bezorger ben je het gezicht en visitekaartje van onze Dapp Delivery. Je bent verantwoordelijk voor het  bezorgen van onze frieten en andere producten, de communicatie met de klant en de uitstraling van Dapp in de stad. Je werkt samen met enthousiaste, jonge collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de frieten goed aankomen bij onze klanten.