Dapp bestaat tien jaar.

Dapp bestaat 10 jaar en dat vierden wij groots bij ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Natuurlijk met friet maar vooral met onze gasten, collega’s, vrienden, buren en familie. Bekijk alle foto’s in de carrousel hieronder.

Na ontvangst met koffie van Coffee On Wheels Arnhem en Taart van de Veldkeuken uit Bunnik, trapte Siem af met een terugblik op 10 jaar ondernemerschap.

Kort samengevat: De opstart en avontuurlijke fase van de eerste Frietfiets, de eerste Frietwinkel en snelle groei van 2014 tot en met 2017. Het stoppen van Siems compagnon, de verhuizing uit het hoofdkantoor, de verkoop van drie zaken voorafgaand aan en tijdens de coronaperiode. Daarna stond Siem stil bij de veerkracht en creativiteit die de successen van de afgelopen drie jaar mogelijk maakten. Een diversificatie van activiteiten van Dapp. De start van de Frietwieler, de bezorgservice, de eigen sauzen voor de retail, voorgebakken friet voor restaurants en het geven van workshops.

.

Het eten werd verzorgd door Paul van Sateboss uit Ede en natuurlijk onze Emma van Dapp Frietfiets.

Muziek werd verzorgd door de Band Haylid met onze eigen Dapper Daniel op de drums. Voor de kinderen was er een kleurplaat van 10 jaar Dapp Friet. Diverse buren en leveranciers waren aanwezig.