De nieuwe frietkar van de Frietfiets, friet op locatie

De biologische frietkar voor alle feesten en partijenNaast de Frietwinkel hebben we nog een concept, de Frietfiets. Met deze omgebouwde bakfiets hebben we een prachtige frietkraam, waarmee wij op evenementen als bruiloften en festivals de lekkerste friet kunnen serveren. Voor de kleinere feesten heeft de Frietfiets een klein frietkar-broertje gekregen, de Frietwieler.

Als je weleens langs bent gekomen bij een van onze winkels, weet je hoe onze friet smaakt. Verser krijg je ze niet, en nu is er dus de mogelijkheid om deze overheerlijke friet bij jou in de achtertuin te serveren. De Frietwieler is voordelige catering op zijn best. De grootste verschillen met onze Frietfiets is dat deze nieuwe frietkar een stuk kleiner is en zonder medewerker komt. De Frietwieler is te huren voor feesten en andere gelegenheden voor 20-60 personen. Wat leuk is aan de Frietwieler is dat het volledig DIY is, van het snijden tot het serveren van deze heerlijke friet. Dit is altijd een vermakelijke activiteit waar alle gasten blij van worden.

Onze nieuwe frietkar is, net als de Frietfiets, een lust voor het oog. Authentiek en fris met verlichting en een mooie parasol. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk dat ons concept biologisch is. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de puntzakken. Onze aardappelen zijn gezond, onbespoten en biologisch en ze worden omgetoverd tot onze friet in plantaardige biologische olie. De frisse Dapp mayonaise is, net als de andere producten, biologisch. Dit alles zorgt voor een op en top friet ervaring.

De frietkar wordt op locatie afgeleverd wanneer jou dat schikt. De dag na het feest wordt de frietkar weer opgehaald. Dit scheelt jou en ons een hoop gedoe. Deze vorm van catering is betaalbaar en een groot succes bij de gasten. Ze krijgen niet elke dag de beste friet van Nederland voor hun neus geserveerd!

Bij het huren van de Frietwieler krijg je biologische aardappelen voor 70 porties friet, schone olie en onze eigen biologische mayonaise. Het complete pakket kost €270. Op aanvraag leveren we andere sauzen en snacks. Wanneer u andere wensen heeft is dit altijd bespreekbaar. Er wordt geen uurtarief gerekend, wat deze vorm van catering zeer flexibel maakt.

Een Dapp Frietwieler als frietkar op jouw volgende feest? Ga naar www.frietfiets.nl, en vraag een vrijblijvende offerte aan.