Kroketten

Al onze kroketten en bitterballen worden uitsluitend bereid met mooiste ingrediënten. Wij kennen onze leveranciers en producenten persoonlijk. Tot en met aan de boer is bekend waar de ingrediënten vandaan komen.

Rundvlees

Het vlees van de rundvleeskroket is afkomstig van biologisch rundveebedrijf Eco Fields in Wekerom. De biologische koeien van Eco Fields grazen in grote weides en natuurgebieden vol klaver en kruiden. Dat proef je terug in onze 100% biologische kroket!

Geitenkaas

Onze geitenkaaskroketjes hebben een knapperige buitenkant met een zachte, romige geitenkaas vulling. Heerlijk in combinatie met onze biologische frieten.

Garnalen

De garnalenkroketjes zijn krokant van buiten en zijn gevuld met garnalen die vrij rondzwemmen in de Waddenzee. Onze wilde Texelse garnalen worden op duurzame wijze gevangen in de Noordzee en dagvers gepeld aan de Waddenkust.

Kimchi Kroketten

Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, is de Kimchi Kroket van Funk Gilde een ware smaakrevolutie. De ragout, bereid met Oh Na Mi Kimchi, wordt verrijkt met stukjes kimchiwortel voor een unieke, pittige twist. Het geheel wordt omhuld door een bizar krokant jasje, wat zorgt voor een bijzondere textuur.

Vegan

Met trots vertellen wij dat we de eerste biologische Frietwinkel in Utrecht zijn, die een vegan kroket hebben die lekkerder is dan de variant met vlees. De kroket is gevuld op basis van lupine, en geheel plantaardig! Heerlijk in combinatie met onze vegan mayonaise.

Jersey Kaaskroketten

Jerseyhoeve Bio Schorren produceert kaas van 100% Jerseymelk die vervolgens een jaar op houten planken mag rijpen. De kaas bevat een mooi kristal en de structuur is bijzonder romig. “Supreme Best of the Best 2020” bij de International Cheese Awards in Engeland!