Potjes biologische mayonaise, voor de liefhebber

Potjes biologische mayonaise, voor de liefhebber

Siem - jun 29, 2020

Gestart met biologische mayonaise voor de retail
Sinds 2009 bakken wij échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. We begonnen in het klein, met een omgebouwde bakfiets, Dapp Frietfiets. Onze friet is niet compleet zonder onze eigen biologische mayonaise. Deze is gemaakt met dezelfde passie en ambacht die je van ons gewend bent. Dapp Mayonaise is liefdevol bereid met biologische ingrediënten, en dat proef je.
De biologische mayonaise is in elke Frietwinkel verkrijgbaar, maar binnenkort misschien ook in de retail bij jou in de buurt?
Dapp Mayonaise
Iedereen die wel is een frietje heeft gehaald bij Dapp Frietwinkel of Dapp Frietfiets, weet dat een frietje bij Dapp niet zonder zijn heerlijke biologische mayonaise kan. Biologisch, friszuur en dé toevoeging bij een frietje of biologische snack. Bij Dapp weten we hoe lekker deze mayonaise is, en daarom hebben wij 500 eigen potjes laten maken voor de echte liefhebbers.
De lancering van een droom
Sinds 2009 doet Dapp er alles aan om de beste frieten van het land te serveren. Waar we begonnen met de Frietfiets, de omgebouwde bakfiets, zijn we nu diverse Frietwinkels en Frietfietsen verder. En bij de beste frieten van Dapp, hoort ook de lekkerste mayonaise. Een mooie stap voor onze droom zou zijn, Dapp Mayonaise in de schappen. Over de eerste 500 potjes mayonaise zijn onze frietliefhebbers razend enthousiast en over de mogelijkheid om ook thuis met het hele gezin te kunnen genieten van onze mayonaise nog veel meer. Daarom is deze stap naar biologische mayonaise voor de retail ook zo logisch.

Welke winkel of retailorganisatie zou ook onze biologische mayonaise moeten verkopen?
Waar we nu alleen nog kunnen genieten van de mayonaise in onze winkels en bij de fietsen, willen we graag Dapp naar de retail brengen. Hoewel we dat al met de bezorging doen natuurlijk! Onze biologische mayonaise is nu ook verkrijgbaar om op te nemen in eigen assortiment. Bel ons vrijblijvend een keertje op of stuur een mailtje!

Tot snel
We zullen de komende tijd hard doorwerken om iedereen te kunnen laten genieten van onze eigen biologische mayonaise.. We zien jullie graag terug bij ons aan in winkel of aan fiets. Frietliefhebbers, we zien elkaar!

PS. Voor meer informatie, bezoek onze eigen mayo-pagina.