Dapp bakt friet, Corona of niet

Dapp bakt friet, Corona of niet

Hugo Roggeveen - 21-05-2020

Graag geven we jullie een overzicht van de mooie acties en ontwikkelingen bij Dapp. We gaan door met waar we goed in zijn! De lekkerste frieten bakken voor onze liefhebbers! 

Na een regen van annuleringen voor de Frietfiets kwam op zondagmiddag het besluit dat we die avond, zondagavond 15 maart, dicht moesten. Maar op 18 maart waren we alweer open en gingen we door met waar we goed in zijn; de lekkerste frieten bakken voor onze liefhebbers.

Aanpassingen in de winkel

We hebben een paar aanpassingen in de winkel gedaan om het werken op 1,5 meter afstand mogelijk te maken. Daarnaast is er Plexiglas geplaatst, en helpen we onze liefhebbers aan de deur.  En we hebben natuurlijk altijd al een super ventilatie in  de winkel door de krachtige afzuigingsinstallatie. 

Woningsdag, Bevrijdingsdag en Pasen, het is altijd mogelijk een ‘veilig’ frietje bij ons te komen afhalen. Friet eten in of bij de winkel is helaas niet meer toegestaan.

Samenwerking en plezier

Ook heeft Dapp Frietwinkel in Utrecht samen met de Kroketten Boutique iets moois opgezet, een ´coronaproof´ thuispakket.

Kroketten en frieten om zelf af te bakken in de frituurpan of de airfryer, zo blijft het toch een feest.

Frietfiets van Dapp

Wij schrokken natuurlijk van de enorme lijst aan annuleringen bij onze geliefde Frietfiets, maar ook hier gaan we door. Zo stonden we met onze Frietfiets bij Platform 12 bij Station Arnhem, onze liefhebbers in Arnhem blij te maken.

En gelukkig ook bij diverse vaste klanten en relaties die hun medewerkers trakteerden met een 1,5 meter borrel met onze verse frieten.

Team

Ons Dappers teamoverleg is net als bij andere bedrijven online! Ook in de winkel houden we 1,5 meter afstand van elkaar en zorgen we voor een veilige friet omgeving!

Binnenkort meer Friet voor kleine evenementen

Ook zijn we bezig met een nieuwe Frietfiets, de ‘frietwieler’. Onze Terzja is hard bezig deze friet-bolderkar te bouwen waarmee we straks de evenementen voor rond de 30 tot 60 personen mee van Friet kunnen voorzien. 

Bezorging en stijging in aantallen

Om iedereen een beter beeld te geven van onze producten hebben we de productfotografie verbeterd en aangepast op Thuisbezorgd.nl

Zoals op de grafiek goed te zien is zijn we steeds meer friet gaan bezorgen in Utrecht, Leiden en Breda.

De eerste week van 2020 was het nog vakantie.

 

 

Assortiment en innovatie

We hebben een mooie nieuwe seisoenssaus geintroduceerd! Zeekraal mayonaise met curcuma.

De komende tijd komen we met meer mooie innovaties en gaan we ook meer duurzame producten toevoegen aan ons assortiment om zo deze crisis te overwinnen! We zien jullie graag snel en veilig bij ons aan de winkel.

Frietliefhebbers, we zien elkaar!