Dapp Frietwinkel franchise Leiden 2 jaar! [video]

Dapp Frietwinkel Leiden is een bijzondere frietzaak die inmiddels bijna 4 jaar open is. Onze vestiging heeft de afgelopen jaren vele succesen geboekt!

Afgelopen maand vierden we haar 2-jarig franchise bestaan en maakten we deze video om uit te leggen hoe onze franchise in elkaar zit.

Wat maakt Dapp Frietwinkel Leiden bijzonder?
Ten eerste is de friet van Dapp echt uniek. Wij gebruiken alleen de beste biologische aardappelen en snijden elke aardappel met de hand tot mooie Hollandse frieten. Vervolgens worden de frieten kort voorgebakken, zodat ze zacht van binnen zijn. We laten ze rusten en afkoelen op onze bakwand. Daarna worden ze afgebakken op het moment dat jij je bestelling plaatst, waardoor de friet altijd vers en knapperig is.

Maar het gaat bij Dapp niet alleen om de friet zelf. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ambacht en kwaliteit. Wij gebruiken ze alleen de mooiste frietaardappelen, en worden de frieten gebakken in biologische zonnebloemolie. Ook de sauzen en kroketten zijn van de hoogste kwaliteit en worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.

Daarnaast staat beleving centraal bij Dapp. Het interieur van de frietzaak is uniek en sfeervol, en er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de friet en de andere gerechten. Dit maakt het eten van friet bij Dapp een echte ervaring, die je niet snel zult vergeten.

Het franchisemodel van Dapp Frietwinkel Leiden
Als je overweegt om franchisenemer te worden bij Dapp, dan zijn er een aantal zaken die je moet weten. Dapp is namelijk geen gewone frietzaak, maar een concept dat gericht is op duurzaamheid, kwaliteit en beleving. Het bedrijf heeft zichzelf de missie gesteld om de beste friet van Nederland te maken, en doet dat op een manier die goed is voor mens en milieu.

Als franchisenemer bij Dapp Frietwinkel Leiden krijg je de mogelijkheid om een eigen Dapp vestiging te openen. Het concept is volledig uitgewerkt en getest, waardoor je als franchisenemer direct aan de slag kunt met het opzetten van je eigen zaak.

Je krijgt daarbij veel ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van Dapp. Zo kun je rekenen op hulp bij het vinden van een geschikte locatie, het opzetten van de zaak en het opstellen van een businessplan. Ook krijg je een uitgebreide training en begeleiding, zodat je precies weet hoe je het Dapp concept het beste kunt uitvoeren.

Daarnaast zijn er ook voordelen verbonden aan het franchisenemer zijn bij Dapp. Zo profiteer je van de naamsbekendheid en het succes van het bedrijf, en heb je toegang tot het netwerk van leveranciers en andere franchisenemers. Ook kun je gebruikmaken van de marketing en promotiematerialen van Dapp, waardoor je snel en effectief bekendheid kunt starten en werken!