Een Nieuwe Bio Kroket bij Dapp Frietwinkel?

Bij Dapp Frietwinkel zetten we weer een duurzame stap vooruit met de introductie van onze nieuwste product: de Kimchi Kroket. Een culinaire innovatie die niet alleen smaakpapillen verwent, maar ook het milieu respecteert. Liefhebbers, weer een nieuwe bio kroket bij Dapp Frietwinkel.

Wat maakt de nieuwe kimchi kroket bij Dapp Frietwinkel uniek?

 1. Duurzaamheid in een Kroket: Onze Kimchi Kroket is bijna volledig biologisch en planetproof. We zijn toegewijd aan het aanbieden van duurzame snacks, die zowel goed smaken als goed zijn voor de planeet. De kroket is echter niet SKALL gecertificeerd.
 2. Een Vleugje Pittigheid: Ervaar een subtiel pittige kick met de gefermenteerde kimchi in het hart van elke kroket. Hiermee is er een unieke nieuwe smaak is toegevoegd aan ons assortiment.
 3. Samenwerking met Funk Gilde: De Bio Kimchi Kroket is een meesterwerk tot stand gekomen in samenwerking met Funk Gilde, bekend om hun expertise in kroketten op basis van gefermenteerde producten. Een samenwerking dat garant staat voor kwaliteit en innovatie.

Wanneer is de nieuwe kroket bij Dapp Frietwinkel te koop?

 • Release in Utrecht: 5 december 2023
 • Release in Leiden: 6 december 2023

Om de lancering van de nieuwe bio kroket bij Dapp Frietwinkel te vieren, bieden we tot 5 januari 10% korting op online bestellingen op onze websites in zowel Utrecht als Leiden. Gebruik de code: KIMCHIxDAPP bij het afrekenen.

Hoe kun je genieten van de kimchi kroket?

 1. Bezoek Onze Winkels: Kom langs in onze vestigingen in Utrecht en Leiden en geniet ter plaatse van de Bio Kimchi Kroket.
  Utrecht; Vinkenburgstraat 10, 3512 AB
  Leiden; Aalmarkt 14, 2311 EC
 2. Bestel Online: Voor gemakkelijke bestellingen vanuit huis kun je de Bio Kimchi Kroket ook online bestellen via onze website voor Utrecht en Leiden.

Ontdek duurzaam genieten bij Dapp Frietwinkel

Bij Dapp Frietwinkel zijn we er trots op dat we verder gaan dan alleen biologische friet. We bieden een ervaring van duurzaam genieten, en de Bio Kimchi Kroket is daar het nieuwste bewijs van.

Benieuwd naar meer details? Check het hier!

Proef de duurzame ervaring, proef de ‘planetproof’ Kimchi Kroket bij Dapp Frietwinkel.