Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig voor een franchise Dapp Frietwinkel?

Dapp Frietwinkel en Dapp Frietfiets zijn de twee franchiseconcepten van Dapp. Samen werken we voor alle frietliefhebbers in heel Nederland! Voor wie ook een eigen Frietwinkel onderneming of Frietfiets wil starten kan een eigen onderneming soms ver weg lijken. Een vraag die we vaak krijgen is: Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig voor een franchise Frietwinkel of Frietfiets?

Voor beide concepten is er eigen vermogen nodig. De verschillen zijn groot. We leggen het uit.

Dapp Frietwinkel

Om schoon water te drinken zal je een put moeten slaan. Voor een investering in een Dapp Frietwinkel verschillen de bedragen tussen de 100.000 en de 150.000 euro. Dat maakt ook dat de benodigde hoeveelheid eigen vermogen verschilt. Nu heeft Dapp een eigen investeringsfonds door ondernemers voor ondernemers. Daarom hoeft een nieuwe franchisenemer niet, wat heel gebruikelijk is 25 tot zelfs 40% van de benodigde investering zelf te financieren. Maar ligt het bedrag van het eigen vermogen bij Dapp veel lager, op 15%. Ook garanderen we een lange termijn financiering zonder hoge rentes. Ook dat maakt een Dapp Frietwinkel starten heel interessant! Natuurlijk kost geld lenen geld.

Heb je dat niet maar wil je wel ondernemen, wellicht past het dan goed bij je om te starten met  Dapp Frietfiets. Daarmee leer je ons wel kennen, je doet relevante ervaring op en je bouwt iets op dat je kunt behouden naast een eigen zaak in de toekomst.

Dapp Frietfiets

Dapp Frietfiets is de franchise formule van Dapp waarmee we op allerlei evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten friet serveren. Je werkt daarom op onregelmatige tijden. Starten met de Dapp Frietfiets kan vanaf 7.500 euro. De totale investering is weliswaar veel groter maar zowel de auto als de frietfiets zijn op basis van lease.

Als het enkel financiering is die je in de weg staat. Neem dan vooral direct contact met ons op via franchise@frietwinkel.nl