Dapp Sauzen

Sinds 2009 bakken wij échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. Maar wat is een portie verse Dapp frieten zonder een van onze befaamde mayonaises? Of een portie bitterballen zonder echte mosterd? Onze sauzen zijn gemaakt met de passie en ambacht die je van ons gewend bent. Dapp Sauzen zijn liefdevol bereid met biologische ingrediënten, en dat proef je. Zo kunt u ook thuis blijven genieten van onze eigen Dapp Sauzen!

Biologische mayonaise in een potje

Échte mayonaise naar Franse receptuur

Onze biologische mayonaise is licht zuur van smaak, en  op basis van Franse receptuur. Niet zoet, lang houdbaar  en kan geserveerd worden bij diverse gerechten. Naast dat onze mayonaise glutenvrij en gepasteuriseerd is., is onze mayonaise ook SKAL-gecertificeerd. Met een frisse uitstraling en ambachtelijke smaak is onze mayonaise uitermate geschikt voor vele genietmometen.

Truffelmayonaise, met échte zwarte truffel

Onze truffelmayonaise is zijn naam waard met echte zwarte truffel in plaats van aroma´s of olie´s. Het zure van de mayonaise en de truffel zijn in balans, en zijn daarmee goed te gebruiken voor uw carpaccio, zoete aardappel en natuurlijk een Dapp frietje. Voor elke frietliefhebber en sausgenieter is deze truffelmayo een must.

Biologische Mosterd, knalgeel en fijngemalen 

Onze biologische mosterd is een must bij onze kroketten en bitterballen uit de Frietwinkel. Knalgele kleur, friss geur en kenmerkende smaak, zoals het hoort! Een natuurproduct gemaakt van vijf biologische basis ingredienten, fijngemalen tot  een mosterd die je ook voor een goede mosterdsoep kan gebruiken. 

SOON – Vegan Mayonaise, net echt

O

SOON – Biologische Pindasaus, zoals het hoort

O

Zakelijke mogelijkheden 

Naast onze frietliefhebbers te bedienen willen wij iedereen laten genieten van onze heerlijke sauzen. Het is dan ook mogelijk om onze sauzen op te nemen in uw assortiment of te gebruiken. Wij bieden afname van potjes van 280 ml en emmers van 5 liter. Wilt u erachter komen of Dapp ook bij u past? Mail of bel vrijblijvend naar hugo@frietwinkel.nl of 06-30358641. Wij gaan graag in gesprek met ondernemingen met een bijzonder verhaal! 

Potjes 280 ML

Dapp Sauzen is passend bij trendy retail concepten zoals foodboutiques, foodshops en speciaalzaken.. Onze potjes bij uitstek geschikt voor het geven aan relaties of voor het opnemen in (kerst)pakketten. Ook zijn onze producten aantrekkelijk met hun prijsmarges binnen retailstandaarden.

Emmers 5 L

Onze authentieke sauzen zijn verkrijgbaar in emmers van 5 liter. Met een frisse (etiket)uitstraling zijn onze sauze  geschikt voor opname in diverse horecatoepassingen. Onze sauzen worden gekenmerkt door zijn smaak en echte ingrediënten.  Onze emmers zijn lang houdbaar  en kunnen geserveerd worden bij diverse gerechten.  

Biologische mayonaise in een potje
biologische mayonaise met friet
Ingredienten biologische mayonaise